• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret12910432

Ömer Kaymaz Adlı Vatandaşımızı Kaybettik


         Körfez Kirazlıyalı’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride geçen ve yüksek hızlı tren inşaatına savrulan boş tankerin sürücü Ömer Kaymaz hayatını kaybetti.

         D-100 Karayolu Körfez Kirazlıyalı çıkışında İstanbul istikametinde seyir halindeki tanker sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda önce bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ardından ise yüksek hızlı tren inşaatına uçtu. Meydana gelen kazada 35 yaşındaki tanker sürücüsü Ömer Kaymaz, yaklaşık 50 metre sürüklenen tankerin içinde dışarıya fırladı. Talihsiz sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.


BARİYERLERİ AŞTI
         Sabah saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Körfez`de ikamet eden ve bir yıl önce evlendiği öğrenilen ve 95 Evlerde bulunan Güven Nakliyat`ta çalışan Ömer Kaymaz, İstanbul istikametine seyir halindeyken Kırazlıyalı mevkiinde bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ömer Kaymaz idaresindeki boş tanker önce kendi şeridindeki bariyerleri aşarak Ankara istikametine geçti.


TANKERDEN FIRLADI
         Hızını alamayan tanker daha sonra Ankara istikametine giden yolda da duramayarak yüksek hızlı tren inşaatı alanına uçtu. Kazada tanker yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi. Meydana gelen korkunç kazada Ömer Kaymaz, sürücü mahallinden fırladı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz adamın öldüğünü belirledi.  


ABİSİ DE BİR YIL ÖNCE ÖLMÜŞTÜ
         Olayı duyan Ömer Kaymaz`ın kardeşleri ve babası sinir krizi geçirdi. Baba Arif Kaymaz`ı yakınları ve polis ekipleri teselli etti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ömer Kaymaz`ın cansız bedeniKörfez Asri Mezarlık Morgu`na kaldırıldı.  Öte yandan Ömer Kaymaz kardeşi Kemal Kaymaz`ın da bir yıl önce Körfez Devlet Hastanesi`nde geçirdiği burun ameliyatı sonrasında fenalaştığı ve yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Ömer Kaymaz, ikindi namazına mütakiben kılınan cenaze namazının ardından Körfez Fatih Camii'nden kaldırılarak Körfez Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.  Kaynak: Bizimgazete Körfez  14.07.2013



2864 kez okundu

Yorumlar

     15/07/2013 13:20

Merhuma Allahtan rahmet diliyorum,Kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun inşaallah.İnne lillahi veinna ileyhiracuun.
Misafir - Halil YILDIRIM

     14/07/2013 00:53

allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
Misafir - lokman ökmen

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası