• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam562
Toplam Ziyaret12909896

SYDV Çalışanları Kadroya Alınacak mı?


         Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "96 bin 500 sözleşmeli personel kadroya alınacak" sözü ile gözler yine sözleşmeli memurların kadroya alınmasına çevirdi.
         Hafta sonunda 28 tesisin açılış ve temel atma töreni için Viranşehir'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e  Viranşehir Bizim Gazete olarak sorduk: "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan sözleşmeli personel kadroya geçecek mi?" diye. Bu soruya Bakan Faruk Çelik: Şu an Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan sözleşmeli personel ile ilgili bir düzenlememiz yoktur. Bizim kadroya alacağımız sözleşmelileri duyurduk. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan sözleşmeli personeli Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı çalışmakta. Her birimin kendine göre sözleşmeli personeli bulunuyor. Dolayısıyla onların konumu nedir bilmiyorum. Eğer Aile Bakanlığından bu yönde bir talep gelirse bizde bu konuda bir değerlendirmeye gideriz. Bu konu önümüze gelsin o zaman ne yapacağımıza karar veririz. Çünkü birçok kurumda farklı sözleşme üzerine çalışanlar var." diye cevaplandırdı.

       Bilindiği gibi yerel yönetimlere tabi çalışan SYDV Personeli Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlanmıştı. Özel hukuka tabi olan SYDV çalışanları devrim niteliğindeki memur kanunu düzenlemelerinde karmaşık olan durumlarının netleştirmesini bekliyor.   bizimgazete63.com  01.07.2013

EDİTÖRDEN: Sayın Kemal adlı okura cevap: Saygıdeğer Okurumuz, bu site ve gazetemiz sizlerin sorununu ve dahi birçok sorunu en yetkilisine sormuş bunlar için yapılması planlanan çalışmaları halka duyurmuştur. Bu sorun sadece Viranşehir'in değil Türkiye'de çalışan 9000 vatandaşımızın sorunudur. Yeri geldiğinde tüm Türkiye'yi ilgilendiren konular ilede ilgili sorunları da sorduk. Bu saatten sonra bu konu üzerinde hassasiyetle duracağımızı bilmenizi isterim. Ayrıca sizlerde kamuoyu oluşturmak adına bizlere destek vererek konuyu sık sık gündeme getirebiliriz. Bu konu ile ilgili Türkiye'nin farklı yerlerinden mesajlar aldık. Bize dua ediyorlar, Allah sizlerden de razı olsun diyoruz.
         Bazı okurlarımız Milletvekili ve bakanların haberini yaparken bizi eleştiriyor ama bizler kamera arkasında işte bu vatandaşlarımızın sorunlarını, öğretmen açığımızı ve belkide kimsenin bilmediği adliye sarayına mübaşir talep ettiğimizi bilmiyorlar. Biz gazeteciyiz, buradan açık ve net söylüyoruz; Kimseyle göbek bağımız yok. Güzel çalışmalar için teşekkür eder, eksik çalışmalar için uyarır ve yapılmayan çalışmaları için ise hatırlatır ve takdiri kamuoyuna bırakırız.   



6621 kez okundu

Yorumlar

     02/07/2013 17:57

Merhaba Fethi Bey, SYDV çalışanlarının kadroya geçmesi ile ilgili Çalışma Bakanımıza sorunuz, SYDV çalışanlarının kadroya geçmesi Bakan Şahin'e bağlı başlıklı haber sayenizde yaklaşık 200 bin kişi tarafından okunmuş ve bu sorun gündeme taşınmıştır, bu çalışmanızdan dolayı sizlere teşekkür borçluyuz.
Misafir - bir mesaj

Teşekkürler     02/07/2013 16:08

Yapmış olduğunuz haberin değeri çok fazladır. Eminim bu haberin olumlu neticesinde çok hayır duası alacaksınız
Misafir - Mehmet

teşekkür     02/07/2013 14:29

Yapmış olduğunuz çalışma sonrası tüm sydv çalışanları adına sizlere teşekkür bir borç biliriz.
Misafir - Fatih

Süpersiniz     02/07/2013 08:23

Süpersiniz, binlerce kişinin feryadını duyurdunuz.
Misafir - Can

sosyal yardımaşma vakıf çalışanlarına kadro     02/07/2013 08:24

Değerli Medya Kanalı sizden ricamız 9000 Sözleşmeli personeli bulunan SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI ÇALIŞANLARININ SESİ OLMANIZ VE KADRO İSTEĞİMİZİ MEDYANIZ KONU ALMANIZDIR. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Lokomotifi Olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve Personeli Son Dönem Dağıtılan Seçim Jesti Kampanyası Kadrolardan Muaf Tutularak Büyük Bir Haksıslık Yapılmıştır; Zira Gerçekte Canla Başla Yaptığı Çalışmalar İle Yıllarca Köklü Teşkilat Yapısı İle Bu Günkü Çalışmalara Ayak Uyduran Hatta Hükümetin yani Devletin Millete Uzanan Eli Olma Görevini Birçok Kurum Yapamamasına Karşın Başarı İle Yerine Getirmiştir ve Başarı İle Çalışmaya Devam Etmektedir Yıllarca Çalışmalarından Ödün Vermeyen Bu Yapıya KADRO Ana Sütü Kadar Helal İken Bu Gün 3 Aylık Çalışana Kadro Verip Yıllarını Vatana Millete Hizmet Vererek Geçiren ve Şimdi İse Onlarca İşi Üstlenen SYDV Neden Kadrodan Muaf Tutulmuştur.
Misafir - kemal

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası