• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam647
Toplam Ziyaret12903424

"Elektrik Sorunumuzu Çözün"



            Viranşehir'in Cumhuriyet meydanın da bulunan bir kısım esnaf sık sık kesilen elektrik yüzünden isyan etti.
            Cumhuriyet Meydanında ki bir kısım esnaf sık sık kesilen elektrik yüzünden yolu trafiğe bir süreliğine kapattı. Burada kesilen elektrikler yüzünden büyük zorluk çektiklerini belirten esnaflar" sıcaklığın 45 dereceye varedığı bir zamanda elektrik kesintileri canımızdan bezdirdi. Hem canımıza hem de malımıza büyük zarar geliyor. Yetkilileri bir an önce sorunumuzu çözmeye davet ediyorum" dediler. Polisin olay yerine gelmesiye esnaflar durumu kendilerine izah etmeye çalıştı. Polis ise öncelikle kapanana yolun açılması için esnafı uyardı. Daha sonra yol trafiğe açıldı.  bizimgazete63.com   27.06.2013

EDİTÖRDEN: MİSAFİR ADLI OKURA, ŞU ANDA GÖNDERDİĞİNİZ MESAJI YAYINLAMAM BENİM TARAFSIZLIĞIMI GÖSTERMİŞTİR SANIRIM. ÇÜNKÜ BUNDA ELEŞTİRİ VAR. AMA GÖNDERDİĞİNİZ DİĞER MESAJ HAKARET DOLU, KÜFÜR DOLU, BEN BUNU YAYINLAMAM İMKANSIZ. SİZİN HAKKINIZDA BİRİLERİ BÖYLE MESAJ GÖNDERSE YAYINLASAM KABUL EDERMİSİNİZ. AYRICA MESAJLAR KONUSUNDA HAKKIMIZDA   BÖLÜMÜNÜ OKUYUNUZ VE ONA GÖRE KARARINIZI VERİNİZ. MESAJ YAYINLAMA ŞARTLARI ORADA MEVCUT. AYRICA GÖZÜM ÜZERİNİZDE OLACAK DİYORSUNUZ BENCE BAŞKA DA ŞANSINIZ YOK; ÇÜNKÜ VİRANŞEHİR'İN HER GÜN GÜNCELLENEN, TARAFSIZ OBJEKTİF VE TEK HABER SİTESİ BİZİM SİTEMİZ. LÜTFEN BU SİTEMİZE DESTEK OLALİM Kİ HALKIMIZ GERÇEKLERİ OKUSUN. EĞER BİZ BU SORUNU GÜNDEME GETİRMEMİŞ OLSAYDIK SORUN 24 SAATTE ÇÖZÜLMEZDİ. İŞTE BİZİM FARKIMIZ BU

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. 







2047 kez okundu

Yorumlar

DOĞRUYA DOĞRU     30/06/2013 12:53

güzel cevap vermişsiniz sayın editör. eleştiri dediğin de biraz ölçülü olmalı. hakaret olmamalı.
Misafir - metin

sayın editör     28/06/2013 23:56

sayın editörüm hani tarafsızlığın.Yandaş olduğun her halinden belliydi zaten.Neden benim yorumum görünmüyor.Yoksa sana dokundumu?Sana inanmıyorum artık.İlkeli basın bu değil.Adil,doğru ve tarafsız ol.Gözüm üzerinde.
Misafir - misafir

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası