• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam79
Toplam Ziyaret12902423

İşte Mesajları


         Milletvekili Akyürek, mesajında kandil gecelerinin, insanların ruhunu aydınlatan, manevi değerlerin güç kazandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği çok özel geceler olduğunu belirterek, “Aziz milletimizin asırlardan bu yana büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığı mübarek Berat Kandili de böyle gecelerden biridir” dedi.

         “Böyle geceler Rabbimize, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatır,  vicdan muhasebesi yapma, tövbe ederek geçmişi affettirme, dua, azim ve kararlılıkla geleceği inşa etme imkanı sağlar” diyen Akyürek, mesajında şunları kaydetti “Geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barışmasına vesile olan bu mübarek gecenin, başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam dünyasının beratına, Tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum.”


Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan İse Mesajında 

          Beraat kandilinin "af edicilik" yönüne vurgu yaparak şunları kaydetti: Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'ın müjdecisi Beraat Kandilinizi tüm kalbi duygularım tebrik ederim. Beraat affetmek anlamına gelir. Bu gecenin bereketi ile Yüce Allah’ın sınırsız affı, sonsuz merhameti, hadsiz yardımı tüm Müslümanların üzerine sağanak sağanak yağacaktır.
         Bu vesile ile İlahi affa mazhar olacak insanlar Ramazan'a tüm hata ve yanlışlardan arınmış bir şekilde gireceklerdir. Göklerin affediciliği yanında yerlerin sakini biz insanlarında birbirini affetmesi, birbirlerine rahmetle ve merhametle muamele etmesi lazım gelir. Bu şekilde af ediş, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık onuruna yaraşır bir geleceğin inşasına, insanlık âleminin barış ve huzuruna vesile olacaktır  Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Viranşehir  hemşerilerimizin Beraat Kandili’ni tebrik ederim.
23.06.2013



1088 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası