• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam638
Toplam Ziyaret12913246

Törene Kaymakam Kotan'da Katıldı


            2012 -  2013 Eğitim öğretim yılı Tevfik Fikret Kurtcan İlk-Ortaokulunda yapılan karne töreni ile sona erdi. Bu yıl Viranşehir'de 55 Bin öğrenci karne aldı.

           Yapılan törene Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, Şube Müdürü Abdurrahman Tan, Halk Eğitim Müdürü Mahmut Turgut, Kız Anadolu Lisesi Müdürü Turan Aslan, Okul Müdürü Burhan Öztemel, Müdür Yardımcısı Fuat Tatlı, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Kaymakam Kotan öğrencilere karnelerini dağıtmadan önce onlarla sohbet etti. Kaymakam Kotan” Yıl sonu olması münasebetiyle yaklaşık 3 ay okullardan uzak kalacaksınız, bu boşluğu çok iyi değerlendirip tatilde bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum, bir üst sınıfa geçmenizden dolayı hepinizi kutlar gözlerinizden öperim” dedi. Karnelerini alan öğrencilerin heyecanı ise görülmeye değerdi. Karne töreninden sonra okul idaresi gelen konuklara çeşitli ikramda bulundu. Program bitiminde topluca hatıra fotoğrafı çekildi.  bizimgazete63.com   14.06.2013

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. 














3400 kez okundu

Yorumlar

yorum     14/06/2013 19:50

aslında yorum karşılıgı verilmeye degmeyen insanlar sizin gibilerdir.sizin, cahilliginiz burdan belli ,yerleşik düzenide saglayan sizsiniz,saçma hesaplar yapan sizin gibi cahalet içinde kalan sizin gibi insanlar.egitimden anladıgınız çok belli,bende sizin gibi cahil ,hiç birşeyden anlamayan,sizin gibi anlamadan cahil yorum yapan insanlar her gün yorum yapıyo,atan tutan insanları görünce içim kanıyo..
Misafir - ali

Eğitim     14/06/2013 14:29

Aslında buna yorum yapma değmez ama yazmadan da duramıyor insan biraz olsun vicdan sahibi olunca insan susamıyor. Dünyada nasıl bir koolisyon gücü varsa Türkiye'de nasıl bğir yerleşik düzen gücü varsa bizde de var. Türkiye'deki yerleşik düzen güçleri allah'ın izniyle bir daha asla operasyonel güce ulaşamayacak gezi parkı olaylarında gördük.Ama Viranşehir de yerleşik düzen giderek daha da güçleniyor maalesef alın bakın tabloya yenileri de eklemiş ne pazarlıklar yapılıyor şu eğitim üzerine bu gelsin bu gitsin hesapları eğitim eğitimcilere bırakılmıyor bu memlekette tabloya bakınca maalesef içim kararıyor
Misafir - Ömer ve Arkadaşları

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası