• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam669
Toplam Ziyaret12912509

Günde 1TL'YE İş Yeri, 50 Kuruşa Ev Sigortası


            Geçen ay Viranşehir tarihinde görülmemiş bir yangın meydana gelmiş ve bu yangın sonucu trilyona varan maddi zarar oluşmuştu.

            Yaşanan bu elim olaydan sonra iş yerinin sigortasız oluşu dikkatleri Viranşehir’de işyerleri ve evler acaba sigorta yapıyor mu? Sorusunu akla getirdi. Gazetemizin yaptığı araştırma sonucunda böyle bir bilincin Viranşehir’de henüz yerleşmediği dolayısıyla birçok işyeri ve evin herhangi olumsuz bir tabloya karşı sigortasız olduğu ortaya çıktı. Vatandaşın özellikle sigorta şirketlerinin tanıtımının da yeterli derecede yapılmadığından da şikayetçi olduğu görüldü.

            Viranşehir Axa Sigorta temsilcisi Ahmet Yüksel ile yaptığımız görüşmede bu konular üzerinde konuştuk. Sigorta konusunda halkı bilinçlendirme adına yaptığımız görüşmede ise çarpıcı sonuçlara ulaştık. Özellikle kendi sigorta şirketleri olan Axa sigorta vatandaşa öylesine imkan tanıyor ki bunları şöyle sıralıyor;

            İş Yerleri İçin: Yangın, yıldırım, Sel su baskını, Fırtınadan oluşan hasar, Yer kayması, Duman, Kara-Hava taşıtlarının çarpması, Cam kırılması, Grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, terör ve kötü niyetli hareketler, Yangın Mali sorumluluk, Kira kaybı, Alternatif işyeri masrafları, İş durması, enkaz kaldırma, hırsızlık, taşınan para emniyeti, suiistimal, işveren mali sorumluluk ve ferdi kaza. Tüm bunların sigortalanması için iş yerinde ki emtia tutarına bağlı olup Viranşehir şartlarında ki bir iş yeri için yıllık toplam 350 TL yani günde bir liraya sigorta yapılabilir.

            Evler İçin; Yangın, Sel-Su baskını, Fırtına, Kara ve hava taşıtları çarpması, Dumanın vereceği zararlar,yer kayması, , Grev, lokavt, halk hareketleri, kargaşalık, terör ve kötü niyetli hareketler, Kar ağırlı, Cam kırılması, , hırsızlık, Hasar nedeniyle yapılacak ikametgah değişikliği, Ferdi kaza, Kişisel üçüncü şahıs mali, Yangın-infilak mali sorumluluk, kira kaybı ve kullanım mahrumiyeti ve elektrik hasarları. Viranşehir şartlarında bir evin yıllık sigorta bedeli yaklaşık 150 TL yani günde yaklaşık 50 kuruştur.    

            Sigorta hizmetleri konusunda daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, çerkezoğlu petrol tesislerinde hizmet veren iş yerinde kendilerini ziyaret edebilirler. Günde ortalama sadece 1 TL’YE işyeri, 50 kuruşa da evlerin sigortası yapılırken bu durumdan yararlanılması oluşabilecek tehlikelerin mali yönden karşılanması anlamına geliyor.   bizimgazete63.com  14.06.2013



1801 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası