• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam254
Toplam Ziyaret12903031

Viranşehir Eğitim Bir-Sen Basın Açıklaması Yaptı



         Daha önceden zorunlu hizmet bölgesi kapsamında olan Viranşehir, birilerinin işgüzarlığı ve tepedekilere ilçe milli eğitiminin durumunun iyi olduğu izlenimini vermek için güllük gülistanlık gösterildi. Son bir yıldır verdiğimiz çabalar sonucunda tekrar zorunlu hizmet bölge kapsamına alındı. 

          Gerek il-ilçe düzeyinde gerek başkent düzeyinde bürokratlar ve siyasilerle yaptığımız temaslarda tekrar ilçe merkez ve köy okullarının hizmet puanlarının düzenlenerek yükseltilmesini sağladık. Şehir merkezindeki okullar 18-20; köy okulları 20-22 puana yükselmiş oldu. Bu durumda ilçede öğretmen sirkülasyonunun azalacağını, her bir öğrencinin okulu bitirinceye kadar birkaç öğretmen değiştirmek zorunda olmayacağından başarının kendiliğinden geleceğini hesap etmek gerekiyor.

         Bundan sonra yapılması gereken, bahanelerin ardına saklanmak değil, daha iyi bir eğitim seviyesi için elbirliğiyle herkesin bir gayretin içine girmesi gerekir.

         Viranşehir Eğitim Bir Sen olarak ilçenin hak ettiği eğitim seviyesine çıkarılması için iyi dilek temennilerimizi sunarken bu süreçte bize ve dolayısıyla ilçeye bir katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.  05.06.2013


EDİTÖRDEN; Halk Diline cevap. Sayın okurumuz bizim mesaj yayınlama kuralları açık bir şekilde HAKKIMIZDA bölümünde yayınlanmıştır. Hakaret eden bir mesaj tek yayınlanmamıştır, sanırım oda sizin mesajınızdır. Size yapılan hakareti nasıl yayınlamazsak bir başkasına yapılan hakaret vari mesajı da yayınlamayız. Ayrıca mesela siz mesaj gönderdiğiniz halde bize şeffaf olmaktan bahsediyorsunuz. O zaman siz niye mesaj gönderirken adınızı ve soyadınızı açık bir şekilde yazmıyorsunuz. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum.


2246 kez okundu

Yorumlar

     07/06/2013 14:41

sayın yönetici neden yorumların tamamını yayına almıyorsunuz argo olmadığı halde. Dikkat ediyorum da genel de övgü dolu sözler içerenleri yayına almışsınız. Bence argo içermediği durumlarda tüm yorumlar onaylanmalı zira olumsuz eleştiri yapan olmamış izlenimi var şimdi bu haber ve her şey güllük gülistanlık gibi anlaşılıyor. Oysa şöyle bir taşıma köy okullarına baksanız durumdan hiçte memnun olmayanlar var ve bunu habere yorum atarak belirtiyorlar ama nedense yayınlanmıyor. Bu olumsuz yorumları yayınlamayarak siz de yapılan bazı (hepsi değil) yanlışları desteklemiş oluyorsunuz ve gerek sendika gerekse diğer kişiler her şey yolunda sanıyor. Böylelikle siz de vebal altına girdiğinizi bilmenizi isterim. Sanırım saydam,şeffaf medya(nız) bu olsa gerek.
Misafir - halk dili

TEBRİKLER     06/06/2013 23:01

eğitim bir sen yönetimindeki başkan Ahmet BİLEN, yönetim kurulundaki Sedat GÖREN, Şeyhmus BAYRAM, Abdulkadir SÜRÜCÜ, Mustafa YEYDEM, İbrahim OBUR, Bedrettin ARGAN hocalarımıza, yaklaşık 1 yıl gibi kısa bir süre önce yönetimi devralıp, müthiş işlere imza atarak adeta sendikayı diriltip, sendika üye sayısını tarihi bir rekor kırarak nerdeyse 2 katı üye sayısına ulaşarak 486 üye sayısına ulaştırıp 2 yıl boyunca yetkili olmasını sağlayan yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Misafir - öğretmen-01

YETKİ HAKKI     06/06/2013 14:02

Yetkinin hakkını vermeye başladığınızı görmenin mutluluğunu yaşıyorum. bu günleri gösteren rabbime şükürler olsun. son bir yıl boyunca yetkili olan sen-dikanın bir yıl zarfında ne yaptığını şimdiye kadar sorgulayan oldu mu? helal olsun eğitim bir sen. helal başkan Ahmet bey ve yönetimi ve helal size destek veren üyelerinize...
Misafir - YETKİN ALİ

çalışan başarır     06/06/2013 09:49

yetkiyi tekrar eğitim bir sen'e veren tüm öğretmen arkadaşlar ne kadar doğru yaptıklarını bir kez daha anlamış anlatmış oldu darısı yetkiye destek vermeyen arkadaşların başına en kısa zamanda gerçeği görüp doğru çatının altında bulunmaları dileğiyle viranşehire sevgi saygı ve selamlar
cengiz öztürk

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası