• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam416
Toplam Ziyaret12911809

Kandil Mesajı



Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Abdulkerim Gök

      “Kandiller, milletimizin manevi dünyasının şekillenmesinde çok özel bir yere sahiptir. Mübarek Üç Ayların içinde yer alan Miraç Kandili’nin; birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine eminim.

      Bu bakımdan, Sevgili Peygamberimizin Yaradan’ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandilinin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsattır.

      Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin ve hemşerilerimizin Miraç kandilini tebrik ediyor; bu güzel gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, güçlendirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.”

 

 Ak parti İlçe Başkanı Celalettin Sayan Kandil Mesajı Yayımladı;

       Sayan; “Bu ulvi kandilin ebediyen gök kubbemizi ve gönül dünyamızı aydınlatmasını, bu mübarek gecenin yüreklerimize ebedi bir diriliş ve sonsuz bir muştu getirmesini diliyorum. İdrak edeceğimiz Miraç Kandilinin bütün yaratılmışlara, yediden yetmişe bütün milletimize, İslam ümmetine ve tüm insanlığa hayır, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün müminlerin bu aydınlık gecelerini tebrik ediyorum.

       Her yıl gelen Miraç, bizlere her şeyden önce yükselme yollarının yegâne sahibinin Allah olduğunu hatırlatmaktadır. Miraç, bir arınma ve Allah'a yükseliştir. Allah'a yükselmenin yolu heva ve heveslerinden, hırs ve intikam duygularından, öfke ve gazaptan, kibir ve gururdan vazgeçerek Allah'ın yoluna girmektir. Bugün miracın yücelme ve yükselme anlamlarını dikkate alarak bireyin, toplumun ve bütün insanlığın maddi-manevi yükselişi üzerinde yeniden düşünmek durumundayız.

       Bu duygu ve düşüncelerle gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin, bütün İslâm âleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Bu mübarek gece vesilesiyle ülke olarak son günlerde yaşadığımız olumsuzlukların yerini sağduyu ve sükûnetin; barış ve huzurun almasını; İslâm beldelerinin tekrar barış yurduna dönüşmesi için Rabbime dua ve niyaz ediyorum.
05.06.2013

 



2591 kez okundu

Yorumlar

tebrik     05/06/2013 17:25

amin
Misafir - ÖMER

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası