• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam623
Toplam Ziyaret12912463

Emine Şenlikoğlu'da Sitemizde Yazacak



            Türkiye'nin ender yetiştirdiği bayan yazarlardan biri olan Emine Şenlikoğlu artık bizimgazete63.com da da yazacak.
            Daha önce Akit Gazetesi Baş Yazarı Abdurrahman Dilipak'ı kadrosuna katan sitemiz buna Emine Şenlikoğlu'nu da ekledi. Bundan böyle yazarın köşe yazılarını sitemizden takip edebileceksiniz. Peki Emine Şenlikoğlu Kimdir? İşte bu sorunun cevabı:

           1953 yılında dünyaya geldi. Çocuk yaşta ailesiyle birlikte Adapazarı'ndan gelip İstanbul’a yerleşti. Daha küçük yaşta bazı çelişkileri fark etti. Büyüdükten sonra Hıristiyanlığı araştırdı. Aynı dönemde kiliselere gidip İncil’i okumaya başladı. Bu inceleme sırasında İncilleri kendi ölçüleri içinde çelişkilerle dolu olduğunu gördü. Sonra İslâm'ı incelemeye ve İslimî tahsil için yoğun bir eğitime başladı. Fıkıh, Akait gibi islâmî temel ilimlerle meşgul oldu. Ayrıca, İlahiyat mezunu eşi Recep Özkan ve özel hocalardan dersler aldı.

           İki çocuk annesi olan Şenlikoğlu; ilkokulu, İmam Hatibin orta ve lise kısmını dışarıdan bitirdi. 1985'ten beri Mektup Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten yazar, Türkiye'nin çeşitli illerinde ve dış ülkelerde konferanslar verdi. Araştırmacı yazar Şenlikoğlu 1984'de yazmış olduğu ilk kitabı; "GENÇLİĞİ İMANINI SORULARLA ÇALDILAR" adlı kitabından dolayı 2.5 yıl cezaevinde yattı. Yazarın 1984 tarihinden itibaren çıkan kitapları şunlardır:

           1. SERİ: "Gençliğe HATIRAMDIR" Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar Bize Nasıl Kıydınız Mahkum Duygular Burası Cezaevi İslam'da Erkek Ne Olur îhanet Etme Ülkemi Arıyorum Biz Bu Vatanin Nesi Oluyoruz Ruhumun Penceresi Kelepçeli Kalemimden Ağlatan Yollar İnsanlar da Kayar Telefonla Röportaj Önce Soru Sorarlar İsimsiz Kitap Vicdan Azabı Maria İdamlık Genç (Bu seri tamamlanmıştır.)

           2. SERİ: "İnsanlığa çağrı" İnsanlığın Belgeseli Kıbrıs Sular içinde Bir Yetim Ben Kimin Kurbanıyım Geri Tepen Kurşunlar Radyo ve Basın Röportajları Televizyon Röportajları Uzaktaki Çığlıklar Geçmişin İzleri Sabıkalı ve Dul Çingene İmamın Manken Kızı Son Pişmanlık Fayda Eder Çin İşkencesi Kadınları Kadınlar da Eziyor (Bu seri tamamlanmıştır.)
3. SERİ: "NESİLLERÎN ÖYKÜSÜ" Anne Büyüklere Bir Şey Söyle Küçük Kız Küçük Kelebekler Yılan Yavrusu Kırmızı Elbiseli Kız
bizimgazete63.com  25.05.2013



1839 kez okundu

Yorumlar

     26/05/2013 12:37

fethi abi helal olsun sana gerçekten viranşehir için çok şeyler yapıyorsun emine şenlikoğlunu senin sitenden takip etmek siteni takip eden gençler için çok verimli olacaktır gitmiş olduğun bana göre çok doğru olan bu yolda Allah yar ve yardımcın olsun
cengiz öztürk

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası