• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam229
Toplam Ziyaret12912069

Ey İnsanlık Şimdi Yardım Zamanı


         Bizim Gazete olarak Cumartesi günü sadece Viranşehir’de değil Şanlıurfa genelinde görülmemiş bir yangın yaşayan felaketzedelere özelde bütün Viranşehir halkını genelde tüm insanlığı yardıma davet ediyoruz.

                VİRANŞEHİR HALKINA ÇAĞRI: Yangında trilyona varan maddi hasara uğrayan vatandaşımıza destek olunması için Viranşehir halkını ve insanlığı Béş (Sosyal Yardım ve Dayanışma) ya davet ediyoruz. Şimdiye kadar Béş sadece adam öldürmek, adam yaralamak ve kız kaçırma sonrasında aşiret içi yardımlaşmada kullanılıyordu. Ama asıl amacı bu tür felaketlere maruz kalanlara, aşırı sağlık sorunu yaşayanlara, çalışamayacak kadar zayıf olanlara ve mazlumlara yardım olan Béş’in şimdi Viranşehir’de bulunan tüm aşiretlere çağrı yaparak yangın sonrası mağdur durumda kalan vatandaşımıza kullanılması için çağrıda bulunuyoruz. BU sadece bir aşiretin değil Viranşehir’de bulunan tüm aşiretlerin sorunudur. Sabah kalktığında mal varlığı olan, akşamı görmeden bir anda tüm mal varlığı giden vatandaşımızın düştüğü duruma tüm insanların düşebileceği unutulmamalıdır. Hiçbir sigortası olmayan, devasa bir yangınla tüm mal varlığını kaybeden bu vatandaşımıza içinde bulunduğumuz 3 ayları da vesile yaparak herkesin gücü etkisinde yardımcı olmasını istiyoruz. Haydi Viranşehir; Yangın esnasında nasıl ki Arabı, Kürdü, Türkü olarak, yardım ettiysen, Hangi siyasi görüşten olursa olsun yardıma koştuysan, Amiri-memuru-işçisi-esnafı olarak yardım etmek için kenetlendiysen şimdi de aynısını maddi olarak yapmanızı talep ediyoruz. Tüm Dünyaya örnek bir dayanışmayı göstermek için Viranşehir’de veya Viranşehir dışında yaşayan herkesi  bu kardeşimize yardım etmeye davet ediyoruz.

                11 MİLLETVEKİLİMİZE ÇAĞRI:  Başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Milletvekilimiz Mehmet Akyürek olmak üzere diğer Şanlıurfa Milletvekillerimizi de bu yardım kampanyasında öncü olmaya davet ediyoruz. Şanlıurfa tarihinde belki de yaşanan en büyük yangın olan bu büyük felaket karşısında sizlerin öncü olarak yapacağınız maddi ve manevi destek çok büyük bir anlam taşıyacaktır.

                DEVLET YETKİLİLERİNE ÇAĞRI: İş yerinin hiçbir sigortası olmayan ve büyük bir mağduriyet yaşayan bu vatandaşımıza Devletin imkanları zorlanarak yardım yapılması için çağrıda bulunuyoruz. Bir anda evi ile birlikte bütün mal varlığını kaybeden vatandaşımıza devletin sahip çıkmasını istiyoruz.   bizimgazete63.com  22.05.2013









  İŞTE YARDIM SEVER VİRANŞEHİR HALKININ YANGIN ESNASINDA Kİ BİRLİĞİ

                         



2534 kez okundu

Yorumlar

     22/05/2013 14:53

haydi beyler şimdi icraat zamani
Misafir - haydi

Kardeşimiz Bir Hayırseverdi     22/05/2013 10:58

Öncelikle bu anlamlı yardım kampanyasını başlattığınız için size teşekkürü bir borç biliyoruz. Yangında tüm malvarlığını kaybeden kardeşimizi yakinen tanırdım. Zorda olan insanların yardımına koşan, malını bu uğurda sarfetmekten geri durmayan bir kardeşimizdi. Viranşehir'de bu kardeşimize aşiretler tarafından kamsamlı ve mağduriyeti giderici bir çalışma yapılabileceğine inanmıyorum. Çünkü viranşehirdeki aşiretçilik, asıl amacı olan akrabayı kollayıp gözetmekten çok uzaktır. Viranşehirde aşiretçilik zayıfı ezmek için zenginin zengini zenginliğini artırmak için kullanılan bir zorbalık aracı olmuştur. Eminim ki kardeşimizin imdadına ortahalli insanların fedakarca yardımları yetişecektir. STK'lar ve devlet erkanı da yardım edeceğine inanıyorum. Kardeşimize Allah yardım etsin neticede bu bir imtihandır.Sabretmek gerelkiyor
Misafir - fatih selim

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası