• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam234
Toplam Ziyaret12912074

En Çok İlgiyi Barış Ağacı Çekti

                 Viranşehir Hürriyet İlk-Ortaokulu İdareci, Öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu bilim fuarı katılımcıların büyük beğenisini topladı.

                Hürriyet Mahallesinde bulunan okul öğrencileri hazırlamış oldukları birbirinden ilginç çalışmalarını Bilim Fuarında sergilediler. Serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aladdin Milli, Abdurrahman Kurur ve Okul Müdürü Hakan Şahin yaptı. Diğer okul müdürleri ve öğretmenlerin de katıldığı sergi bir hayli ilgi çekerken Kardeşlik ağacı ise Bilim fuarının ana temasını oluşturdu. Topraktan sarkan ağacın yapraklarını insanlar olarak gösteren çalışmada ana gövdeyi Adem (as) ile Havva anamız oluşturdu. Her bir Yaprağın üzerinde değişik ırk ve soydan insanların temsil edildiği görülürken bu yapraklardan 2 tanesi ilgi çekti. Bu yaprakların üzerinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vardı. Bir topraktan yaratılmayı, bir ağacın yaprakları olduğu ve insanların tamamının buradan geldiğini simgeleyen görüntü tam bir kardeşliği simgeledi. Bu çalışmada emeği geçen Din Dersi Öğretmeni Mehmet Ali Aslan ve öğrencileri takdir topladı.   bizimgazete63.com  03.05.2013

EDİTÖRDEN: Sitemizin kuralı aşağıda açık ve nettir. Bazı okurlarımız bu kurala uymadıkları gibi adlarını soyadlarını yazmadan gönderdikleri mesajı yayınlamamızı istiyor. Ayrıca kurala uymayan mesajı yayınlamadığımız zamanda bizi tarafsızlıkla suçluyorlar. Bu durumu çok sık rastladığımız için bir kez daha açıklama yapmak istedik, okurlarımızın bilgisine

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. 










1861 kez okundu

Yorumlar

Muhteşem Çalışmalar     03/05/2013 15:38

Fuarı çok beğendim.Öğrencilerin başarısı takdire şayan.
Misafir - taner

tebrik     03/05/2013 08:56

okul idareci,öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederim.gerçekten çok güzel olmuştu. emeklerine sağlık.
Misafir - ömer

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası