• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam259
Toplam Ziyaret12902603

Gazete, Site ve Matbaa İle Gücümüze Güç Kattık

 

Bizim Gazete, Bizim Matbaa ve bizimgazete63.com sitemiz yayın hayatına başladığı günden beridir, her geçen gün bir adım daha ilerliyor.

                İlk yayına başladığı günden bu yana Tarafsız, Objektif, Ciddi ve Sürekli yayın ilkesi ile halkımıza hizmet veriyor, bu hizmet anlayışını artık sadece Viranşehir’de değil bölgeye ve ulusal çapta uygulamaya çalışıyoruz. Bizim Gazete aracılığı ile Viranşehir’in sorunlarını gündeme taşıyor ve çözüm noktasında çalışmalar yapıyoruz. Her gün güncellenen, Viranşehir’in en çok takip edilen gazetemizle aynı çizgide olan bizimgazete63.com sitemiz de aynı amacı gütmektedir. En Son güncel haberlerin dışında Nöbetçi eczaneden tutun taziyelerinize kadar yayınlanmaktadır.

                SİTEMİZ ARTIK GÖRSEL; bizimgazete63.com sitemiz bundan böyle fotoğraflı haber ile birlikte görsel olarak ta hizmet vermeye başladı. Her günü bir adım daha ileri götürme adına yaptığımız bu yenilikten Esnaflarımız, Siyasilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve diğer kuruluşlar faydalanabilirler. En büyük getiriniz ise en çok takip edilen, en hızlı yayın yapan ve en önemlisi en çok güvenilen olmamızdır. Bunun en büyük göstergesi ise siyah beyaz olarak ilk çıkardığımız gazetemizden bu günlere gelmemiz ve daha ileriyi düşünmemizdir. Bu amaçla alanımızı genişletmek amacıyla sosyal paylaşım siteleri facebook ve twitterdan da bizleri takip edebilir, vereceğiniz reklamlarınızı daha geniş kitlelere duyurabileceksiniz.

                MATBAAMIZ HİZMETİNİZDE; Matbaacılık anlayışında da Viranşehir’e büyük katkısı olan Bizim Gazete ve Matbaa her türlü baskı işlerinizi en profesyonel bir şekilde, zamanın da ve çok uygun fiyatlarla yapmaktadır. Davetiye, el ilanı, afiş,  renkli baskı çeşitleri ve benzeri işleriniz ile sizlere en kaliteliyi en ucuza yapmaktadır. 

                BİZ SİZİNLE BÜYÜDÜK, SİZ BİZİM’LE KAZANACAKSINIZ.

Her türlü irtibat için;  GSM No: 0544 888 40 47 – 0544 528 61 03         



1600 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası