• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam381
Toplam Ziyaret12912221

Karacadağ Eteklerinde ki Köylere Yol

 

         Viranşehir Belediyesi İlçede ve Köylerde yaptığı çalışmalarına devam ediyor. Birçok köye yol yapan Belediye son olarak Karacadağ doruklarında bulunan Kuca Esmê (Kuru Çeşme) mezrasına bağlı Beg köyüne yol yaptı.

          Viranşehir belediyesi fen işleri müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şamok, Tilbender, Darê köylerinden sonra Karacadağ doruklarında bulunan Kuca Esmê (Kuru Çeşme) ye bağlı Beg köyünde yol çalışması yaptı. İlçe merkezine yaklaşık 40 km uzaklıkta bulunan ve yollarında araçların zor geçtiği Beg köyü sakinleri birçok resmi kuruma başvurmalarına rağmen yollarının yapılmadığını ve bu yüzden belediyeye geldiklerini belirttiler. Belediyenin taleplerine olumlu yanıt verdiğini belirten Beg Köyünden Sinan Karınca adlı yurttaş,  belediye ile köylerinin yollarının yapıldığını dile getirdi. Karınca : “Köyümüzün yolları çok kötü durumda, araçlar geçemiyor. Bazen haftalarca köyde mahsur kaldığımız da oluyor. Kime başvurduysak sonuçsuz kaldı. Kimse gelip bu yollarımız yapmadı. AKP’ye gittik yine boş çıktı. En sonunda bizde belediyeye gittik onlara çok teşekkür ediyorum. Bizi kırmadılar. Gelip yollarımızı yaptılar. Allah onlardan razı olsun, defalarca teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

 ‘Oy Kaygısı ile Hizmet Vermiyoruz’

       Köydeki yol çalışmalarını izleyen BDP’li İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Ulumaskan ve İbrahim Öztürk, hizmet için var olduklarını ve halka hizmet için burada olduklarını belirttiler. BDP’li İl Genel Meclis Üyesi Zeki Ulumaskan : “Buralara yıllarca hizmet gelmedi. Kim buraya hizmet getirmek için geldiyse mutlaka oy istemiştir. Oylarını aldıktan sonra da buralara yolları bile düşmemiştir. Bizler bu düşünce ile çalışmıyoruz. Halkımızın hizmeti için buradayız. Onlar için mücadele ediyoruz. Yeter ki halkımız hizmet görsün.” Diye konuştu. BDP’li İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Öztürk ise yapılan hizmetlerin köylerin belediyeye bağlanması ile daha da artacağını belirtti. Öztürk : “Belediyemizin ilçede yaptığı hizmetler ortadadır. Bizler parti olarak bu halka hizmet için buradayız. Amacımız onlara hizmet etmektir. Hiçbir zaman oy kaygısı ile hizmet etmedik ve etmeyiz. Halkımıza hizmet gelsin yeterlidir. Belediyemiz şuan bu köyün yolunu yapıyor. Sıkıntılı tüm köylerimizin sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.  23.04.2013

 



1439 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası