• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam748
Toplam Ziyaret12912588

Hasta Bakmadılar

 

 

          Geçen yıl Gaziantep'te bir doktorun darp sonucu ölmesinden sonra yıl dönümü münasebetiyle Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Viranşehir temsilciliği bir eylem düzenledi.

          Doktorların yaptığı eylemden dolayı hastanede yatan acil ve kronik hastalar dışında hasta bakmayarak, greve gitti.

          Bazı sendikalarında destek verdiği eylemde Basın açıklamasını okuyan Dr. Ferdi Çetin, Sağlıkta şiddete, şiddeti doğuran ve besleyen sağlık sistemine karşı mücadele için hep beraber grevde olduklarını belirterek, Dr. Ersin Arslan’nın Gaziantep’te bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü hatırlatarak, aradan bir yıl geçmesine rağmen sağlık çalışanlarının her gün ülkenin dört bir yanında dayak yemeğe devam ettiğini söyledi. 

          Dr. Ferdi Çetin yaptığı basın açıklamasına devamla şunları söyledi. “gittikçe ağırlaşan iş yükü ve angarya 7/24 esnek, kuralsız ve bası altında çalıştırılma var. Hemşirelerde 56, asistan hekimlerde 64 satte kadar uzayan mesailer var. Birlik hastaneleri arasında dama taşı gibi dolaşma, işyeri güvencesinin tamamen ortadan kalkması, görev tanımı dışında “sağlıkçı her işi yapabilir mantığı” ile çalıştırılma var. Böyle sağlık sistemi olmaz. Bu şartlarda iyi hekimlik, diş hekimliği, hemşirelik, ebelik, teknisyenlik yapılamaz. Nitelikli sağlık hizmeti verilemez. Üzgünüz, kırgınız, bizi şiddetle karşı karşıya getiren bu sisteme karşı halklarımızın, halkımızın ve çocuklarımızın sağlık hakkı için bugün hizmet veremiyoruz” dedi.    bizimgazete63.com  17.04.2013



1461 kez okundu

Yorumlar

sağlık skaandalı     19/04/2013 16:29

MERAK EDİYORUM SEVGİLİ DOKTORLARIMIZ EYLEMDEN HEMEN SONRA NE YAPTILAR, OTURUP ÖLEN MESLEKTAŞLARI İÇİN YASMI TUTTULAR, YADA GİDİP ORDA BURDA GREV BAHANE GÜNLERİNİ GÜNMÜ ETTİLER,, SAÇMALIĞA BAKIN ALLAH AŞKINA, BUGÜN DOKTORLARIN HAKLARI VARDA GREV YAPIYORLAR, PEKİ AMELİYATTA KARNINDA , PAMUK, MAKAS NEŞTER, VS VS, UNUTULAN HASTARIN DURUMU NE OLACAK, YANLIŞ TEŞHİSLER YÜZÜNDEN, HASTALIK DURUMU AĞIRLAŞAN , ÖLEN VATANDAŞLAR NE OLACAK,, TAMAM BİHAKKINIZ VAR MAĞDUR OLUYORSUNUZ,, AMA BUGÜN SİZ MEMLETİN OKUMUŞLARI EĞİTİMLİ İNSANLARI, YANLIŞA YANLIŞLA GİDERSENİZ OLMAZ,, HAKKINIZ YOK Bİ DÜNYA İNSANI MAĞDUR ETMEYE,,.
Misafir - selahattin büyükturan

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası