• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam491
Toplam Ziyaret12909825

Kongrede ki Kalabalık Göz Kamaştırdı

 

                Viranşehir’in en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Viranşehir Derneği Belediye kültür merkezinde düzenlediği kongre ile seçime gitti. Kongreye CHP İlçe Başkanı Remzi Taylan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

                Halkın birçoğunun piknikte olmasına rağmen kültür merkezini tıklım tıklım dolduran üye ve misafirler kongrede Viranşehir Derneğini yalnız bırakmadılar. İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan kongrede açılış konuşmasını dernek başkanı Murat Karadaş yaptı. Karadaş” amacımız Viranşehir halkına yardımcı olmak, amacımız kimsesizlere kimse olmak, yetimlerimizi sahiplenmektir. Kuruluşumuzdan bu yana yüzlerce yetimi sevindirdik, hastalarımıza, yaşlılarımıza, fakirlerimize sahip çıktık ve onların yalnız olmadığını gösterdik. İnşallah bundan böyle de bu yönde çalışmalarımız devam edecektir. Bugün burada bu salonu hınca hınç dolduran tüm misafirlerimize, üyelerimize ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayır yolunda sizlerinde desteğiyle bu çalışmalarımız devam edecektir. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerken katılım yapan tüm haziruna da çok teşekkür ediyorum” dedi. Bayanlarında büyük bir ilgi gösterdiği kongrede daha sonra dernek çalışmasını anlatan slayt gösterimi yapıldı. Oluşturulan divan ile seçime gidilirken tek liste halinde ki mevcut yönetim güven tazeleyerek tekrar yönetime seçildi. Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş yaptığı teşekkür açıklamasında” Bizi tekrar bu göreve layık gören üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız bu güç ve aynı heyecan ile çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi. Bu arada gelen misafirlere mini kutu içinde kuru üzüm ve fındık ikramı yapıldı.    bizimgazete63.com  14.04.2013

 



1866 kez okundu

Yorumlar

tebrikler     15/04/2013 17:12

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALRDA İMZA ATMINIZI CENEBI ALLAHTAN DİLERİM.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Misafir - mehmet aslan

muhteşemdi     14/04/2013 23:35

tek kelimeyle harika ve muhteşemdi. emeği geçemleri tebrik eder, Viranşehir Derneğinin çalışmalarının devamını dilerim. Kongrede tekrar seçilen Başkana da tekrar hayırlı olmasını temenni ederim.
Misafir - ahmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası