• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam331
Toplam Ziyaret12903108

Açılışı Emine Ayna Yaptı

 

 

         Viranşehir Belediyesi Gölbaşı Mahallesinde bulunan Berjin Amara Kadın Danışma Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hafize İpek, Lice Belediye Başkanı Fikriye Aytin, Eğil Belediye Başkanı Petek Çobanoğlu, BDP Urfa İl Eşbaşkanı Leyla Akça, Suruç Belediye Başkanvekili Hülya Demir, BDP İl ve İlçe Yöneticileri, DİKASUM, EPİDEM, KADEM, KARDELEN gibi kadın dernekleri ve yüzlerce kişi katıldı.

  BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna ve beraberindekiler Viranşehir Belediyesi Berjin Amara Kadın Danışma Merkezinin kurdelesini keserek açılışını gerçekleştirdi. Ardından bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşunun ardından Viranşehir Belediyesi MED Kültür ve Sanat Merkezinin folklor ekibi yöresel halk oyunları etkinliklerini gerçekleştirdi. Bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Suna Uluğtürken, kadınların tarih boyunca ezildiğini ve acılar çektiğini belirtti. Bu tür acılara karşı bu tür merkezleri açtıklarını belirten Uluğtürken, kadınların bu tür yerlere sahip çıkması gerektiğine dikkat çekti. Ardından KCK Davasından 3 yılı aşkın süredir tutuklu bulunan Viranşehir belediye Başkanı Leyla Güven’in mesajı okundu. Güven mesajında kadınların birlik ve beraberlik ile tüm zorlukların üstesinden geleceğini belirtti. Ardından bir konuşma yapan BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna, kadının şiddet gördüğünü ve bunun hayatın her alanında gerçekleştiğine dikkat çekti. Bu tür şiddet olaylarına karşı kadınların birlik olmasını isteyen Ayna, belediyenin bu hizmetine Viranşehir kadınlarının sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

Kadınların bu kuruma sahip çıkmaları ile danışma merkezinin işlevsel hale geleceğini belirten Ayna, birlik ile kadınların tüm sorunların üstesinden geleceğini söyledi.   bizimgazete63.com  14.03.2013



2075 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası