• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam604
Toplam Ziyaret12913212

Hastane Yolu Önümüzde ki Hafta Tamam

 

Viranşehir Bizim Gazete’nin geçen hafta gündeme getirdiği Hastahane yoluna başlandı. Yol yapım çalışması için Viranşehir Belediye Başkan V. M.Sinan Burun bizzat gazetemizi davet ederek çalışmaları yerinde inceledi. Cezaevi caddesinden başlayan yolun önümüzdeki hafta trafiğe açılması bekleniyor.

  Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Hastaneye gitmek için Ceylanpınar yolunu kullanan ve yolda kavşak bulunmaması nedeni ile oldukça uzun bir yol kat etmek zorunda kalan vatandaşların sıkıntılarını gidermek için kolları sıvayan belediye ekipleri Yenişehir Mahallesinde yol çalışması başlattı. Cezaevi caddesi üzerinde bulunan yoldan direk devlet hastanesine gidilebilmesi için çalışma başlatan Belediye Fen İşleri Ekipleri iş makineleri ile belirlenen güzergahta yoğun bir iş temposuyla yolu önümüzde ki haftaya yetiştirmeye çaılıyorlar. Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun hafta sonu olmasına rağmen çalışma yapılan yere gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Burun” Halkımız devlet hastanesine gitmek için epey uzun bir yol gidiyordu. Bir de yol üzerinde karayollarının kavşak bırakmaması nedeni ile epey sıkıntı çekiyorlardı. Hastaneden dönüş yerlerinde ise ışık bulunmaması nedeni ile tehlikeli bir durum vardı. Biz de bu durumu çözmek ve halkımızın hastaneden daha iyi faydalanmasını sağlamak amacı ile yeni bir yol yaptık. Yolumuz 2 km’den daha uzun ve 15 metre genişliğinde bir yoldur. Bu hafta sonu ekiplerimiz çalışmaya devam ediyor. en geç önümüzdeki hafta içi yolu trafiğe açıp halkımızın hastaneye daha rahat gitmelerini sağlayacağız.” Diye konuştu.  Bizimgazete63.com  13.04.2013



1493 kez okundu

Yorumlar

Tebrikler     13/04/2013 22:02

Sağolun başkanım.Sizden beklenen de budur zaten.Bu arada sizlere geçmiş olsun dileklerimi de iletiyorum.Belediyeyi kutluyorum.Saygılarımla.
Misafir - HALİL YILDIRIM

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası