• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam228
Toplam Ziyaret12910199

Ulaşım Rahatlayacak, Ambulanslar Zaman Kaybetmeyecek

 

            Viranşehir’in Yenişehir mahallesinde geçen yıl Haziran ayında hizmet vermeye başlayan 200 yataklı Viranşehir Devlet Hastanesi ulaşımını kolaylaştırmak için alternatif yolun açılması isteniyor.

           Şu anda devlet hastanesine giden tek yol olan Ceylanpınar yolu geri dönüş kısmında birçok zorluklar yaşanıyor. Gidiş güzergahında hiçbir sıkıntı yaşanmazken geri dönüşler hem vatandaşlar için hem de yolcular için adeta çile oluyor. Viranşehir Devlet hastanesinden şehir merkezine gelmek isteyen vatandaşlar Ceylanpınar yolunun karşı şeridini kullanmak zorunda kalıyor. Bunun için Demirci kavşağından dönüp Dörtyol’a, oradan Milli Eğitim kavşağına gelip ancak Yenişehir mahallesine ulaşabiliyorlar. Alternatif yolun açılması halinde yaklaşık 20 binden fazla nüfusa sahip Yenişehir mahallesi sakinleri rahatlıkla devlet hastanesine gidebilecek. Cezaevi yolu olarak bilinen kısımdan bir yol açılması halinde hem zaman hem de sağlık açısından önemli bir mesafe kat edilebilecek. Şehir içi minibüsleri içinde önem arz eden bu alternatif yol için yetkililerin mutlaka girişim başlatıp bir an önce bu yolu hizmete açılması bekleniyor.

                AMBULANSLAR İÇİNDE KOLAYLIK OLACAK: Viranşehir Devlet Hastanesine giden alternatif yolun açılması halinde hasta taşıyan ambulanslar da zaman açısından önemli bir mesafe almış olacak. 112 acil servis hizmeti veren birimin de Yenişehir mahallesinde olması bunu zorunlu bir hale getiriyor. Nitekim buradan hizmet veren ambulans hastaneye daha kısa bir sürede ulaşabilecek. Devlet hastanesinden aldığı acil hastaları da 3 trafik ışığına takılmadan ve uluslar arası yolu kullanmadan Yenişehir mahallesinden kısa sürede geçip hastaları kısa zamanda Şanlıurfa’ya götürebilecek. Viranşehir Devlet Hastanesine giden yolda iki yolun birleştiği kısımda dönemeç olmadığından birçok vatandaş yaklaşık 500 Metre mesafeyi ters istikamette geçip ancak kendi yolarına gelebiliyor. Buda birçok tehlike bir durumu ortaya çıkarıyor. Nitekim bu yönde geçmişte kazalar yaşanmış, can kayıpları meydana gelmişti. Şimdi söz konusu durumun düzelmesi ve alternatif yolun hizmete açılması için yetkililerin ne yapacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. bizimgazete63.com  05.04.2013

 



1829 kez okundu

Yorumlar

ACİL     05/04/2013 17:29

Ceylanpınar geri dönüş yolunda büyük sıkıntı yaşanmakta.Viranşehirliler araçların ters istikametten geldiğini biliyor ya yabancılar.Önlem alınmazsa büyük kazalar yaşanabilir Allah korusun.
Misafir - Mehmet

     05/04/2013 14:48

Bu yol ızdırap oldu artık ya. Yenişehirden hastaneye gidip gelmek uzak bir köye gitmekten beter halde. bunun mutlaka çözüme kavuşması gerekmektedir.
Misafir - Misafir

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası