• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam324
Toplam Ziyaret12909658

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde 4 bin 500 metrekare alan üzerinde ve 4 katlı olarak İnşa edilecek olan Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin temeli atıldı.

 

3 ayda tamamlanması planlanan okulun 21 derslikli ve yaklaşık 1000 öğrenciye hizmet verecek şekilde inşa edileceği bildirildi.

Temel atma töreninde konuşan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kurucu Başkanı Celal Çiftçi,

“Böylesine güzel bir hizmeti Şanlıurfa ve bölge halkımıza sunmaktan son derece mutluyuz. Yapılacak binamız Milli Eğitim Bakanlığımızın tüm standartlarına uygun yapılıyor ve spor salonuyla, yemekhanesiyle son derece modern bir bina inşaa edilecek. Okulumuz öğrencilerimize en güzel şekilde hizmet edecek sınıflarıyla inşallah güzel bir tesis yapacağız.”dedi.

Hemşire, anestezi gibi dallarda personel sıkıntısı yaşanıyor

Sağlık alanında personel sıkıntısının her zaman olduğunun altını çizen Çiftçi, “İstihdam anlamında Sağlık alanı ön plana çıkmaya başladı. Türkiye’de en fazla nitelikli personel açığı sağlık alanında var. Şuanda bile hastanelerde hemşire, anestezi gibi dallarda personel sıkıntısı yaşanıyor. Bunlardan en önemli açık ise hemşire açığı” diye konuştu.

Sanayisi olmayan, doğa şartları oldukça zor olan ilimizin çıkışı eğitim ve turizm olduğunu belirten Çiftçi şunları söyledi:

“Bugün eğitime ne kadar değer verirsek, ne kadar iyi bir nesil yetiştirirsek, yarın Şanlıurfa’da, Türkiye’de bu gençliğin ellerinde şekillenecektir. Onun için yapılan yatırım bugüne değil, bence 20-30 yıl sonrasının şekillenmesine vesile olacaktır. O bakımdan eğitime ne kadar ekstra katkı sunarsak, gerçekten değer diyorum. Eğitim bir milletin en önemli yapıtaşlarındandır. Çünkü geleceğimizi şekillendirecek bir nesil yetiştiriyoruz. Bunun temelini ne kadar sağlam atarsak geleceğimize o kadar ümitle bakabiliriz.”

Çiftçi, Ortadoğu Sağlık Merkezi Hastanesi ile protokol anlaşması yaptıklarını belirterek, “Okulumuzdan mezun olacak olan öğrencilere OSM Hastanesinde staj imkanı sunacağız.” dedi

Karaköprü’de düzenlenen temel atma törenine Okulun Kurucu Başkanı Celal Çiftçi ve öğretmenler katıldı.

      Söz konusu okulun Viranşehir temsilciliğini Bizim Gazete ve Matbaa yapıyor.  02.04.2013



1690 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası