• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam372
Toplam Ziyaret12910343

İşte Kutlama Mesajları

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet AKYÜREK’in 14 Mart Tıp Bayramı açıklaması;

 

         Her meslek kendi çapında önemlidir fakat söz konusu olan insan hayatı ve sağlığı olunca tıp alanındaki mesleklerin toplum açısından önemi daha fazladır.

        Sağlık, huzurun ve mutluluğun vazgeçilmez unsurudur. Sağlık hizmetleri bir ekip çalışmasını gerektirmektedir. Bu ekip çalışmasında her sağlık çalışanının yeri vazgeçilmezdir. Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın, bu hizmet kervanında özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine inancım sonsuzdur.

       Dünden bugüne gelmemizde insanlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için ömrünü bu hayırlı yola adayan, insanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı amaç edinen, canımızı emanet ettiğimiz bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum

                                                                          Mehmet Akyürek

                                                                 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili

 

           Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak başta Viranşehir olmak  üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan mesajında şunlara yer verdi:

           "Sağlıklı yaşamak her insanın temel hakkıdır. Sağlıklı bir toplum aynı zamanda mutlu ve huzurludur.  Sağlıklı bir toplum ve sağlıklı nesiller için sağlık hizmetleri devletin en öncelikli sorunları arasında yer almaktadır. Dolaysıyla ülkemizde son yıllarda sağlık alanında çok büyük yatırımlar gerçekleştirildi. Bu yatırımlardan ilçemizde nasibini almış, 200 Yataklı Devlet Hastanesi ilçemize kazandırılmıştır. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması için kurumlarımız koordineli bir şekilde ve özveri ile çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gece gündüz demeden çalışan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız mutlaka mevcuttur. Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın, bu hizmet kervanında özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet ürettiklerine inanıyor, bu fedakarlık ve özveriden dolayı doktorlarımızın, hemşirelerimizin, ebelerimizin ve bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum"

                                                                    Muhammed Lütfi Kotan

                                                                    Viranşehir Kaymakamı

 

          Sağlık hizmetlerinin şehrimizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutluyor, kendilerine başarılar diliyoruz.

               Şanlıurfa-Viranşehir Bizim Gazete ve bizimgazete63.com Yönetim Kurulu



1726 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası