• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam108
Toplam Ziyaret12911501

Hayırseverler Nerede

 

             Viranşehir Azadi Mahallesi Paşakonağı Caddesinde oturan Yavuz aile hayırseverlerin yardımını bekliyor. Aile reisi Murat Yavuz ve oğlu 11 yaşındaki Muhammed Nur Yavuz kalp hastası. Dörtdüncü sınıfa giren Muhammed 2 yaşında iken geçirdiği kalp krizi sonrasında kalbine stent takılmış. Baba Murat bir ilköğretim okulunda 700 tl karşığılında iş kur elemanı olarak çalışıyor. Kirada otaran Yavuz ailesi yıllık bin 600 lira olarak 600 lirasını borç alarak ödemiş kalan bin liranın ise neren karşılayacakların, günlük masrafları, markete olan borçlarını nereden ödeyeceklerini bilemedeklerini yardımseverden ilgi beklediklerini ifade ettiler. Anne Naime Yavuz en büyük çocukları olan Muhammed’in sürekli tedaviye ihtiyacı olduğunu belli zaman aralıklarında çocuklarını Ankara’ya götürmek zorunda kaldıklarını söyledi.

           Üçü kız bir erkek annesi naime Yavuz Muhammed’in avut darlığı denilen bir kalp hastalığı ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek şunları söyledi: “Dört çocuğum ile birlikte 2 gözlü toprak bir evde kirada oturuyorum. Eşimin aldığı 700 tl bir ailenin masrafını karşılayacak durumda değildir. Çocuklarım küçük olmasalar ben de çalışacaktım. Doktorlar eşimin dinlenmesini, çalışmaması gerektiğini söylüyor. Ancak çalışmaya mecbur. Kaynım da 5 yıl önce suçsuz yere öldürüldü. Onun acısı da kocamı sürekli olumsuz etkiliyor. Yetkililerden yardım bekliyorum. İlçe kaymakamımız da bize sahip çıksın. Eşimin geçici iş kur da görev almasından dolayı çocuk sut paraları, okul paralarını alamıyorum. Bizi ziyaret edip Ankara Yüksek İhtisas Hastanesine gitmemize yardımcı olan Viranşehir Gülşehir Kadın Aile ve Kültür Derneği Başkanı Sevim Yumru ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Yetkililerin de bize yardımcı olacaklarını umuyorum.”

          Viranşehir Gülşehir Kadın Aile ve Kültür Derneği Başkanı Sevim Yumru dernek üyeleri ile birlikte aileye ziyarette bulunarak Muhammed’in Ankara’ya gitmesi için yol ücreti, giyim ve gıda yardımında bulundu. Başkan Yumru ailede baba başta olmak üzere Muhammed’in iki defa kalp krizi geçirdiklerini ailenin uygun bir ortamda sağlık hizmeti almaları için yardımseverlerin ilgilenmelerini beklediklerini söyledi.   bizimgazete63.com  13.03.2013

 



1737 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası