• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam394
Toplam Ziyaret12903171

Yeni Taziye Evleri

 

        Viranşehir Belediyesi ilçeye taziye evleri yapmaya devam ediyor. Şırnak Mahallesinde taziye evi yapan Belediye Yeni Mahalle ve Kışla Mahallesine ise taziye evleri projesi hazırladıklarını belirtti. Burun, tüm mahallelerde taziye evleri yapacaklarını da dile getirdi.

        Viranşehir Belediyesi Mahallelerde taziye evleri yapmaya devam ediyor. Daha önce Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet, Yeni Mahalle ve Kışla Mahallesinde taziye evleri yapan Belediye şimdi de Şırnak Mahallesinde taziye evi yapımına başladı. Mahalledeki taziye evinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, Taziye evinin 950 metrekare üzerinde yapıldığını 450 metrekaresinin kapalı alan olduğunu dile getirdi. Çok amaçlı bir taziye evi yaptıklarını dile getiren Burun : “Aslında bu taziye evlerimiz çok amaçlı taziye evleridir. İçinde kadın ve erkekler için ayrı ayrı taziye kabul yerleri var. Muhtar odası burada olacak. Halkımız rahatça muhtara ulaşabilecekler. Ayrıca üst kata da camii yapacağız. Halkımız hem burada ibadetlerini yapabilecekler hem de çocuklarını burada kuran kurslarına gönderebilecekler.” Diye konuştu. Mahallelerde taziye evleri yapım çalışmalarının devam edeceğini belirten Burun, Yeni Mahalle ve Kışla Mahallesi için yeni taziye evleri yapmak için projeler yaptıklarını belirtti. Buradaki taziye evlerinin mayıs ayında temelinin atılacağını belirten Burun, tüm mahallelerde taziye evleri yapacaklarını da dile getirdi.    02.03.2013

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.



1464 kez okundu

Yorumlar

     02/03/2013 18:50

seçim yaklaşıyor diyemi piyasaya çıkıldı daha önce neden köylere hizmet yoktu oylar AK PARTİYE
Misafir - misafir

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası