• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam472
Toplam Ziyaret12909806

Zübeyde Hanım Anaoklu Öğrencileri Hastaneyi Ziyaret Etti

 

                Viranşehir Zübeyde Anaokulu öğrencileri değerler eğitimi çerçevesinde Vefa eğitimi çalışmasıyla büyük bir örneklik göstererek Viranşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek burada hastalara geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

                Değerler eğitimi çerçevesinde Vefa konulu eğitim amacıyla Okul Müdürü Mehmet Tepeli önderliğinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Viranşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastane kapısında Başhekim Yardımcısı Doktor İlhan Erkan ve Baş Hemşire Zeynep Çakar tarafından karşılanan öğrenciler öncelikle Hastanenin diş ünitesini gezdi. Burada yapılan çalışmalar hakkında doktorlar tarafından bilgi verildi. Diş ünitesini ziyaretten dolayı diş doktorları çocuklara diş fırçası ve diş macunu hediye etti. Hemen ardından yatan bir hastayı ziyaret ederek ona geçmiş olsun dileklerinde bulundular ve Müdür Mehmet Tepeli tarafından çocuklara hasta ziyaretinin önemi anlatıldı. Buradan göz polikliniğine geçen çocukları doktorlar göz kontrolünden geçirerek sürpriz yaptılar. Hastane gezisinden sonra Başhekim yardımcısı Erkan ve Başhemşire Çakar tarafından misafirlere süt ve kek ikramında bulunuldu. Okul Müdürü Mehmet Tepeli” Değerler eğitimi çerçevesinde konumuz vefa idi. Bizde bunu fırsat bilerek hastanemizi ve yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Hasta ziyaretinin önemini minik beyinlere anlatmaya çalıştık. Bu çerçevede bizi ağırlayan Başhekim yardımcısı Doktor Sayın İlhan Erkan ve Baş hemşire Sayın Zeynep Çakar’a ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi. Bu ziyaretten sonra çocuklar şarkılar söyleyerek okulun yolunu tutarken minik yüreklerinin büyük becerisinin mutluluğunu yaşadılar.   bizimgazete63.com    26.02.2013



2823 kez okundu

Yorumlar

     28/02/2013 08:26

ziyaret eden okulu ve idarecisini tebrik ediyorum.viranşehirdeki diğer anaokullarına örnek olmasını ümit ediyorum.bu tür çalışmaların bir okulla sınırlı olmamasını bütün çocuklarımıza öğretilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Misafir - sevgi

vefa      26/02/2013 22:57

bu çalışma, herkesin kendi derdiyle ilgilendiği bir dünyada, başkalarının derdiyle de dertlenmeyi ve onları unutmamayı küçük beyinlere kazımak amacıyla tertipleyen okul idaresine ve eğitimcilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
Misafir - Ahmet .....

vefalı minikler     26/02/2013 21:44

Vefa temalı çalışma gerçekten hoş vefasız bir dünyada küçük belleklere vefayı öğretmek takdire şayan tebrikler Zübeyde hanım ana okulu
Misafir - Ahmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası