• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret12902673

Viranşehir'e de Bekleriz

 

Eğitimde Fatih projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilimize gönderilen tablet bilgisayarların dağıtımı düzenlenen törenle yapıldı.

            Şanlıurfa Anadolu Lisesinde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Ömer Coşkun, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alay, Şanlıurfa Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Yapalak, Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgisayar Formatörleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

          Eğitimde Fatih Projesi kapsamında ilimizdeki 68 Ortaöğretim kurumuna toplam 1578 adet etkileşimli tahta kurulumu tamamlanmış olup, bu okullarımızda alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Eğitimde Fatih Projesi bileşenleri kapsamında ilimiz merkez Şanlıurfa Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencilerine toplam 157 tablet bilgisayar dağıtımı İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci yaptı.

            Tablet bilgisayar dağıtımı törenin bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “ Bugün sevinçli ve güzel bir günü kutlamak için burada bulunuyoruz. Değerli öğrencilerimiz, tablet bilgisayar dağıtım programımıza hepiniz hoş geldiniz. Öğrencilerimizin hasretle beklediği ve merakla beklediği tablet bilgisayarlarımız elimize ulaştı. Bugünden itibaren siz öğrencilerimize teslim edeceğiz. Bizim 68 okulumuzda toplam 1578 adet etkileşimli tahta yani akıllı tahta kurulumu yapıldı. İlimizde kurulumları tamamlandı. Tablet bilgisayar dağıtımı kapsamında ilimizde de öncelikle iki okulumuzda başlıyoruz. Bu okulumuzda 157 öğrencimize yanı 9. Sınıf öğrencilerimize dağıtarak başlatıyoruz, 35 öğretmenimize de tablet bilgisayarları verip bundan sonra derslerini ve ders içeriğini tabletlerin içerisinde olacak şekilde eğitim öğretimlerini sürdüreceklerdir. Ben bu tabletlerin bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.      

            Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve katılımcılar, öğrencilere tablet bilgisayarların dağıtımını yaptı.  bizimgazete63.com  19.02.2013


 



1743 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası