• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam392
Toplam Ziyaret12912232

Gastroskopi Kolonoskopi Tetkikleri Başladı

 

      Viranşehir Devlet Hastanesinden yapılan basın açıklamasın da hastanede elde edilen teknik ile Gastroskopi ve Kolonoskopi tetkiklerinin yapıldığı söylendi. Konu ile ilgili olarak yapılan basın açıklaması şöyle:

      Değerli basın mensubu arkadaşlarım, öncelikle hastanemizi ve yöre halkına olan hizmetlerimizi duyurmak için göstermiş olduğunuz içten çabalara teşekkür ederim.  Ben Op.Dr. Cumhur Tekin, 2012 yılının ağustos  ayından beri Genel Cerrahi uzmanı olarak Viranşehir Devlet Hastanesinde görev yapmaktayım. Genel Cerrahi ekibi olarak ben Op.Dr.Cumhur Tekin,  Op.Dr Ender Bademkıran ve Op.Dr Hakan Tanın olmak üzere toplam 3 operatör uzman doktor olarak gece gündüz çağın gerektirdiği tüm yenilikler ve yeni tedaviler ile ameliyat çeşitliliğini arttırmak suretiyle halkımıza sağlık sunmaya davam etmekteyiz. Laparoskopik (kapalı yöntemle) apandisit safra kesesi ve fıtık başta olmak üzere yeni ameliyat yöntemlerimiz ilk defa Viranşehir Devlet Hastanemizde uygulanmaya başlanmıştır.

       Bununla birlikte yine  bir ilk olarak ileri muayene yöntemi olarak adlandırabileceğimiz Gastroskopi(yemek borusu,mide ve oniki parmak bağırsağını kameralı sistemle inceleme) ve Kolonoskopi(Makat ve kalın bağırsağın tamamı kameralı sistemle inceleme) tetkiklerini de halkımız hizmetine sunuyoruz. Bölgemizde ki beslenme durumunu da göz önünde tuttuğumuzda halkımız arasında sıkça rastlanan gastrit, ülser, basur gibi hastalıkların yanı sıra sinsi hastalık diye tabir edebileceğimiz ve ne yazıkki çok sık karşılaştığımız kanser gibi hastalıkları da bu inceleme yöntemleri ile hem kesin hem de erken teşhis ederek tedavisi için çok önemli bir aşama kaydedebileceğiz. Böylelikle ilaç ve tedavi yi kesin olarak düzenleyip gereksiz ilaç kullanımı ve gereksiz ameliyat gibi durumları ortadan kaldırabileceğiz. Özel bir kamera yerleştirilmiş ince özel bir hortum ve ışık sistemi ile bilgisayar ve ekrana bağlı olarak çok ileri teknolojiye sahip bu yöntem kısa bir ön inceleme ve hazırlık aşamasından sonrasında günlük olarak gerekli hastalara uygulanıp hasta aynı gün taburcu edilebilecektir. 

       Bu hizmeti hastanemiz ve halkımıza kazandırma konusunda destekleri ve ilgilerinden dolayı sayın İl Genel Sekreterimiz Dr.Turhan Sulhan Bey e ,hastanemiz Yöneticileri Dr.Sedat Sayılır ve Dr.İlhan Erkan  Bey lere teşekkürlerimizi borç bilirim. 12.02.2013

Saygılarımla ; Op.Dr.Cumhur Tekin Genel Cerrahi Uzmanı

  



5283 kez okundu

Yorumlar

     13/02/2013 16:40

virsnşehir devlet hastenesinden böyle güzel haberler gelmesi çok güzel....insallah hemşirelerinede hastaya karsı nasıl davranılacağı konusunda biraz ilerleme kaydettirilirse dahada güzel olacak.
Misafir - eğitimci

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası