• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam267
Toplam Ziyaret12911660

Maç Öncesi Bir Araya Geldiler

 

      PTT 1 Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’un, deplasmanda oynadığı Kartalspor maçı için Urfalılar büyük bir dayanışma örneği göstererek, sarı yeşilli ekibi İstanbul’da yalnız bırakmadı.

       Maç öncesi Ankara’dan İstanbul’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa’dan gelen Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Şanlıurfasporlu yöneticiler dayanışma gecesinde bir araya geldi.

      İstanbul’da yaşayan Urfalı işadamlarının organize ettiği geceye, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Halil Özcan da iştirak etti.

        Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Bakan Çelik, Şanlıurfaspor ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Kartalspor deplasmanında Şanlıurfaspor'u yalnız bırakmadıklarını ifade etti. Bakan Çelik, “Şanlıurfa bizim için önemli. Bütün şehir Şanlıurfaspor için bir arada. Bugünden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfaspor için çalışmalı ve hedefiniz süper lig olmalıdır" dedi.

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise; takımı yalnız bırakmayan başta ÇSG Bakanı Faruk Çelik olmak üzere tüm Urfalılara teşekkür etti. Vali Güvenç, devre arasında yapılan transferlerde Bakan Faruk Çelik’in çok büyük katkıda bulunduğunu ifade ederek, bu katkılarından dolayı Şanlıurfalılar adına Bakan Faruk Çelik’e bir kez daha teşekkürlerini bildirdi.

       Sarı yeşilli ekibi yalnız bırakmayan Urfalılar, Kartal ile oynanacak maç öncesi de Kartal Radyo Seymen Stadı’nı doldurdu. Kartalspor Şanlıurfaspor mücadelesini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Seyit Eyüpoğlu ve Mehmet Akyürek, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, ünlü şanatçı İbrahim Tatlıses ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri ile bine yakın Urfaspor taraftarı izleyerek takımı yalnız bırakmadı.

        Kartalspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan ve 1-1 biten maçın ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ile birlikte soyunma odasına giderek, futbolculara moral verdi. 11.02.2013



1998 kez okundu

Yorumlar

yatırım     13/02/2013 11:36

Maşaallah
Misafir - ufuk

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası