• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam635
Toplam Ziyaret12912475

Bu Kış Üşümeyecekler

 

     İHH'nın “Sıcak Kış Projesi “ ile Şanlıurfa ve ilçelerinde 350 yetimimize kışlık giyecek yardımı yaptı.

     İHH İnsani Yardım Vakfı Yetim Çalışmaları Birimi’nin projelendirdiği “Sıcak Kış Projesi” ile dünyanın 14 farklı ülkesinde ve Türkiye’nin dört bir yanındaki yetim çocuklar bu kış üşümeyecek. Proje kışlık kıyafetten, yakacak teminine, soba ya da elektrikli ısıtıcıdan ev tadilatlarına kadar pek çok alanda kışlık ihtiyaçların giderilmesini kapsıyor.

      İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi Yetim ve muhtaç çocukların kışı daha sağlıklı ve mutlu geçirmelerini sağlamak amacıyla “Sıcak Kış Projesi” Proje kapsamında Şanlıurfa Merkez, Viranşehir, Suruç ve Siverek ilçelerinde 350 yetim çocuğa  kışlık mont/kaban, atkı, bere, eldiven den oluşan çocuk giyim paketi dağıttı. Merkezdeki yetimlerin bir kısmın giyimleri Yenişehir- Esentepe Mahallesi 299.sokakta bulunan İHH bürosunda kendilerine teslim edildi. Bazılarının ise evlerinde ziyaret edilerek dağıtım gerçekleşti.

       Ramazan, Kurban bayramları ve Yetim Dayanışma Günleri vesileleriyle yetim çocukları evlerinde de ziyaret eden İHH ekipleri tespit edilen ihtiyaçlar üzerine çeşitli dönemsel projeler de gerçekleştiriyor. Bunlardan biri olan “Sıcak Kış Projesi” yetim ve muhtaç durumdaki çocukları zorlu kış şartlarına hazırlamayı ve sıcak bir kış geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

       İHH İnsani Yardım Vakfı dünya genelinde 39 ülke ve bölgede toplam 27.210 yetim çocuğu sponsor aile sistemi ile aylık nakdi yardımlarla düzenli olarak destekliyor. Türkiye’de ise 36 ilde 3.220 yetim çocuk destekçi ailelerin katkılarıyla geleceğe hazırlanıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinde yetimlerin evlerini teker teker ziyaret ederek ihtiyaç durumunu gözlemleyen İHH ekipleri bir kısmı barakadan bozma, yağmur, kar gibi kış şartlarına dayanamayacak durumda olan evlerin bir an evvel onarılması için hayırseverlerin katkılarını bekliyor.

       Sponsor Aile Sistemi ile bir yetim için sponsor olan hayırseverler ayda 90 TL ödeme yapıyor. Sponsor olmak isteyen hayırsever www.ihh.org.tr sitemizden detayla bilgi alabilirler. 01.02.2013Cep telefonlarınızın mesaj(SMS) kısmına YETİM  yazıp 3072’ye göndereceğiniz bir SMS mesajı ile İHH yetim çalışmalarına 5 TL’lik bağışta bulunabilirsiniz.

 

Behçet ATİLA  Şanlıurfa soruumlusu




1681 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası