• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam203
Toplam Ziyaret12909537

Ahmet Kaytan, Memur-Sen Genel Sekreter Sıfatıyla Ziyaret Etti

 

Uzun yıllardır Şanlıurfa’ da Memur-Sen İl Başkanlığı görevini yürüten ve en son Memur Sen Genel kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçilen ve şuan Memur- Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri olan Ahmet Kaytan’ Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve beraberindekiler ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret etti.

            Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Memur- Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ahmet Kaytan “Dün itibariyle Şanlıurfa’ya geldim. İlimize yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret ettik. Sendika olarak tüm siyasi kurumlara eşit mesafede durarak, ilkeli hareket ederek, kimseyi ötekileştirmeden eğitim için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek istiyoruz." dedi.

Kaytan Eğitim için güzel olan her çalışmanın ‘şartsız ve koşulsuz' yanında yer alarak destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 

         İl Milli Eğitim Müdürü Metin  İlci ise yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirttikten sonra sendikacılık çalışmalarını önemsediğini söyledi.

         İlci, yapıcı eleştirilerin onlar için önemli olduğunu, sivil toplum örgütlerin aktif şekilde çalışması durumunda görüş alışverişinde bulunacaklarını ifade ederek ilimizde eğitim adına yapılan çalışmalarda tüm sendikaların kendilerine destek olmalarını isteyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

        “ Eğitim ve öğretim faaliyetlerini tüm alanlarda istenen noktaya getirmezsek hayatın ileriki aşamalarında zor bir süreç olarak karşımıza çıkacaktır. Toplumun hukuk, ekonomi, spor, edebiyat gibi alanlarından bağımsız olarak bir yerlere gelmesini beklemek boşuna bir beklentiden öte gidemeyecektir. Eğitimin tüm bu sayılan alanlarla ilgisini görmezden gelmek toplumsal gerçeklere gözünü kapatmak anlamına gelir. Eğitimin ekonomi ile, eğitimin hukuk ile, eğitimin edebiyat ile spor ile ve diğer alanlarla ilişkisi olmak zorundadır. Eğitimin sadece diğer alanlarla sağlıklı bir etkileşim ve iletişim içinde olması yetmez. Eğitimin kendi içinde de sağlıklı bir yapıya, işleyişe sahip olması gerekir. Eğitim gibi bu kadar geniş alanlarla etkileşim içinde bulunan bir alanı sadece öğretmenlerin veya eğitimcilerin çabası ile bir yerlere gelmesini beklememek gerekiyor. Bu açıdan her kurum ve kuruluşun mutlaka bu sahamıza katkı sunarak bir şeyler vermesini bekliyoruz” dedi.

          Samimi bir ortamda geçen ziyarete İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Remzi Eleştir eşlik ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.  bizimgazete63.com  31.01.2013



1840 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası