• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam458
Toplam Ziyaret12912298

Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun" Elimizden geldiği kadarı ile halkımızın sorunlarını gidermek için çalışıyoruz"

 

            Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Viranşehir Belediyesi köy içinde yolları olmayan ve araçlarını yağmurlu günlerde köy dışında bırakmak zorunda olan Şamok (Büyük Topça) köyüne yol yaptı. Yeşil Alıç (Xirbe Sêf) ve Sulutepe (Tilbender) köylerinde yapılan çalışmaların ardından Şamok Köyüne gelen Belediye Fen İşleri Ekipleri, önce köy içinde yol yapımı için çalışma yapılacak yerleri belirledi. Ardından greyder ile yol yapılacak güzergah temizlendi. Daha sonra yola malzeme dökülerek, çalışmalar başlatıldı. Köy sakinleri yol çalışmalarını izleyerek, belediyeye teşekkür ettiklerini belirttiler. Köy sakinlerinden Şeyhmus Aydın : “köyümüzün içinde hiç yol yok. Kış mevsiminde ve yağmurlu günlerde köyün içine girmemiz neredeyse imkansız hale geliyor. Araçlarımızı köyün dışına park etmek zorunda kalıyorduk. Hastalarımız olduğunda çok sıkıntı çekiyorduk. Hastalarımızı araçlara kadar sırtımızda taşıyorduk. Bu sıkıntılarımızı belediyeye ilettik. Şuan belediyemiz yollarımızı yapıyor. Onlara defalarca teşekkür ediyoruz.” Açıklamasında bulundu. Bir başka köy sakini Eyup Aydın ise belediyenin çalışması ile köyün önemli sorunlarından birinin daha biteceğine dikkat çekti. Aydın, yapılan çalışmalar için belediyeye teşekkür ederek, çalışmaların devamının gelmesini istediklerini söyledi.

          Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, sıkıntıları olan tüm yurttaşların sıkıntılarını gidermeye çalışacaklarını söyledi. Burun: “Şamok köyü çok büyük bir köy ve köyün içinde hiç yol yok. Ekiplerimiz önce yol yapılacak güzergahı belirledi. Ardından çalışmalarına başladı. Yol çalışması yaklaşık 5 gün falan sürecek. Elimizden geldiği kadar ile halkımızın sorunlarını gidermek için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. 



1362 kez okundu

Yorumlar

Kıymete bindik babooo...     31/01/2013 02:31

Ne yaparsanız yapın bu seçimlerde milleti helede köyleri kandıramayacaksınız.hele siz önce mahalle arası yolları düzeltin.seçimlerde oy kullanacaklar diye hoş etmeyin köylere..
Misafir - Köylü milletin efendisidir.

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası