• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam594
Toplam Ziyaret12912434

“Mevlit Kandili Mesajı”

 

            Bu gece, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşrif edişinin 1442’inci yıldönümüdür. Bu vesileyle, bütün İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tıpkı Peygamber efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini; geleceğimizi aydınlatmasını diliyorum.

            Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz, hayatının her döneminde bizlere iyi bir yol gösterici olmuştur. Onun sünnetlerini yaşamak ve anlamak bizlerin doğru yolda ilerlemesinin en büyük teminatıdır. Bu mübarek gecede dualarla, hayırlarla, kuracağımız gönül birlikteliğiyle Mevlit Kandili'ni değerlendirmeliyiz.

            Sevgili Peygamberimiz, paylaşmayı, sevgi ve saygıyı, ötekini anlamayı ve ona yardım elini uzatmayı, ben değil biz olmayı, bununla birlikte affı, rahmeti ve merhameti sadece tavsiye etmemiş, bunları aynı zamanda yaşadığı örnek hayatında hep uygulamıştır. Neticede bu ve benzeri erdemler Hz. Peygamber ve Sahabe topluluğunun hayat çizgisi olmuş, böylece sevgi, güven ve huzur temeline dayalı, kendisiyle ve Yüce Yaratan ile barışık bir toplumu oluşturmanın yolları bizlere somut olarak gösterilmiştir.

          Bu bakımdan, Mevlid Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir fırsattır.

          Bu düşüncelerle, bir kez daha tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 23.01.2013

 



1537 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası