• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam332
Toplam Ziyaret12913785

Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını düşünen isimler şokta...

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba'yı seçimden bir yıl önce Partisine aldı. Resmi geçiş bugün gerçekleşiyor. Şanlıurfa'da Fakıbaba depremi yaşanıyor. Ak Parti cephesinde sessizlik hakim. Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını düşünen isimler şokta...

 

 

          Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba bugün Ak Parti rozetini takıyor.2009 Yerel seçimin ilginç sonuçlarından biri Şanlıurfa’da yaşanmıştı. AK Partinin yeniden aday göstermediği Fakıbaba bağımsız aday olmuş ve AK Parti’ye rağmen seçimi kazanmıştı.Trenden inen bir daha binemez diyen Başbakan Erdoğan, yerel seçimlere 1 yıl kala, Fakıbaba'yı partisine almasının gerekçeli kararını kamuoyu merak ediyor.

        Geçmişi unutmaya hazır olan Belediye Başkanı Fakıbaba, Ak Parti kurmayları ile yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldı. Başbakan’a zeytin dalı uzatan Fakıbaba koşulsuz olarak Ak Partiye geçmeye ‘evet’dedi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yıl sonunda geldiği Şanlıurfa’da otobüse bindirilen Fakıbaba’nın Ak Partiye geçişi bugün gerçekleşiyor.

       2004 seçimlerinde Ak Partiden aday olan , 5 yıl Ak Parti şemsiyesi altında Belediye Başkanlığını yapan, ancak 2009 seçimlerinden önce aday gösterilmediği için bağımsız olarak seçilen Fakıbaba geride bırakılan 4 yıl boyunca Ak Partiye geçmek için çok sayıda girişimlerde bulunmuştu.

       HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un Ak Parti genel Başkan yardımcısı olmasından sonra Fakıbaba’nın Ak Partiye geçişi daha net olarak konuşulmaya başlanmıştı.

        Ak Parti Genel Merkezine davet edilen Fakıbaba’nın koşulsuz olarak parti rozetini takacağına dair söz verdiği öğrenildi.

       Gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlerde aday gösterilme garantisi verilmeyen Fakıbaba’nın bugün Ak Parti Grup toplantısında Başbakan Erdoğan tarafından partiye resmen geçecek.

       Fakıbaba'nın Ak Partiye geçişinden dolayı Milletvekilleri ve parti teşkilatlarında çatlak sesler gelirken,   SP'li Belediye Meclis üyelerinin Ak Partiye geçip geçmeyecekleri merak ediliyor.

      Öte yandan 2009 seçimlerinden sonra başka partiden seçilen Akçakale, Harran, Birecik ve Karaköprü Belediye Başkanları Ak Partiye geçmişlerdi. Siyasi yorumculara göre Fakıbaba'nın Ak Partiye geçişinin bir yarar sağlamayacağı görüşü hakim.

 Fakıbaba 2009 seçimlerde %44 oranla  77.997 oy almıştı.  22.01.2013

urfastar.com



1589 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası