• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam52
Toplam Ziyaret12915515

İşte Heyetin Çalışmaları

 

              Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek çeşitli temaslar için Viranşehir’e geldi.

            Cuma günü Viranşehir’e gelen Akyürek ilk iş olarak 10 yaşında Ferhat Civan Bakan adında yetim bir çocuğa Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ile birlikte sünnet ettirip kirvelik yaptı. Kadın kolları başkanı Asiye Bilici’nin girişimi ile sünnet ettirilen küçük Ferhat’a Akyürek tarafından altın takıldı. Usta sünnetçi Ziver Bilen tarafından yapılan sünnete küçük Ferhat’ın ağlamaması dikkat çekti.

            Buradan Hüseyin Polat camisine giden heyet burada Cuma namazını kıldıktan sonra bu caminin taziye, Kuran Kursu ve imam lojmanını hizmete açtılar. Emeği geçen Hüseyin Polat’a ise bir plaket verildi. Ardından Viranşehir Adliye Sarayına giden Akyürek, Kaymakam Kotan ve beraberinde ki heyet burada Viranşehir’de görev yapan Avukatlar ile bir süre görüştü. Bu görüşme esnasında Viranşehir için yapılabilecekler üzerinde tartışıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Avukatlar gelen heyet ile birlikte fotoğraf çektiler.

            Akyürek ve Kaymakam Kotan buradan bazı taziyelere ziyarette bulunduktan sonra Viranşehir’e 30 KM uzaklıkta ki Tiflil köyüne giderek köylülerle buluştu. Okulda öğrenciler ile konuştuktan sonra velilerin gelmesiyle bir süre burada köyün sorunları tartışıldı. Bir vatandaşın 5 dönüm arsa hibe etmesiyle buraya cami ve sağlık ocağı kurulması için çalışma yapılacağı söylendi. Burada Kaymakam Kotan beraberinde getirdiği oyuncakları çocuklara dağıttı. Ardından heyet Eyyup Nebiye geçerek burada ki taziyeye katıldı. Akyürek ve Kaymakam Kotan bugün itibarı ile yapılacak ve DSİ Bölge Müdürünün de katılacağı toplantıya katılacaklar.     19.01.2013



2978 kez okundu

Yorumlar

Elektrik kesintileri     21/01/2013 14:47

Yorumu yapan vatandaşlar ne kadar insafsızca yorum yapmışlar. Allah razası için viranşehirde kaçak elektrik kullanmayan bir ev var mı? İstisnalar olabilir. Elektrik beleş diye evinin üzerindeki depolara uzun çupuklu ısıtıcılar atanlara ne demeli, her odasına klima kuranlara ne demeli. Gidinde elektrik sobası tamir edenlerin dükkanlarına bir bakın, sobanızı tamire verdiğinizde ancak bir hafta sonra çıkıyor. KAÇAK ELEKTRİK İÇİN BİR ÇARE BULUNMADIKÇA VİRANŞEHİRİN ELEKTRİK SORUNU ASLA HAL OLMAZ.
Misafir - salim

Maşallah     20/01/2013 23:52

Maşallah kırkbin kere maşallah.Yine pozlar var ama icraata gelince laf çok.Memleketin bütün sorunları çözüldü vekil gelince Elhamdülillah.....
Misafir - Halil

     20/01/2013 22:34

aynen katılyorum sayın seçil.yapacağız edeceğizle bu işler olmaz yaptık demek lazım elektriğe gelince hiç bir icraat yok herşey lafta sandıkta bunlara bir ders vermek lazım.sandıkta boylarının ölçüsünü alırlar.halk hizmetlerden memnun değil hele elektrik bir facia.
Misafir - misafir ateşoğlu

     19/01/2013 16:57

güzel haber fakat elektirği ne zaman çözecekler..bundan ses seda yok...her aksam ne akyürek nede kaymakam kotan karanlıkta kalıyor....yapılan seyler güzel en büyük sorun hala aynı yerde dururyor..
Misafir - seçil

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
Hava Durumu
Saat
Site Haritası