• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam569
Toplam Ziyaret12910540

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

 

“Güven ortamının güçlenmesinde basının önemli payı vardır”

 

       - Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı. Polat mesajında, toplumun bilgilenmesinde, bilinçlenmesinde, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde basının önemli payı olduğunu söyledi.

          Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, gazetecilik mesleğinin sorumluluk isteyen bir meslek olduğunu belirterek, “Gazetecilik; Demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde etkin rol oynayan gazetecilik mesleği, en dinamik ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Milletçe yakaladığımız güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik, beraberlik ve bütünlük içinde Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasi tartışmanın üzerinde tutmak, başta basın camiasının olmak üzere herkesin önceliği olmalıdır. Basın mensuplarının haklarının korunması ve çalışma şartlarının günün ihtiyaçlarına göre güncelleştirilmesi ve iyileştirilmesi temennimizdir” dedi.

        Gazeteciliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, “Basın; ülkenin geleceği ve milletin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru, tarafsız şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir güç ve kurumdur. Gazeteciler bölge, ülke ve dünya gündemini belirlemede büyük rol oynamaktadır. İnsanlar, basından okudukları ve öğrendikleri haber ve yorumlar doğrultusunda bilgi sahibi olmaktadır. Bu açıdan gazetecilerin yaptıkları haber ve değerlendirmeleri ile toplumu doğru bilinçlendirme sorumlulukları da bulunmaktadır. Ülkenin meseleleri farklı görüşler de ortaya konularak kamuoyu önünde tartışılabilmektedir. Bunlar, şüphesiz demokrasimizi daha üst seviyelere taşıyacak faktörlerdir. Demokrasimiz geliştikçe, basın özgürlüğü konusundaki sıkıntılar da ortadan kalkacaktır. Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerlerdir” diye konuştu.

          Veysel Polat, çalışan gazetecilerin gününü kutladığını belirterek, özellikle gazetecilerin yaptıkları işin zorluğunu ve önemini dikkate alarak her zaman yol gösterici, teşvik edici haberler yapmaları gerektiğini söyledi.

 

 

                   Veysel POLAT

           Şanlıurfa Gazeteciler Birliği

           Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

Editörden: Hasan Beye Yanıt: Verdiğimiz emeği takdir etme şeklinizi mesaj ile bildirmişsiniz. Bunu eleştiri olarak kabul ediyorum. Ayrıca gazeteciler günümüzü böyle kutladığınız için teşekkür ederim. Nede olsa yılda bir yapılıyor ve ona da reklam diyorsanız takdir halkımızın Hasan bey



1277 kez okundu

Yorumlar

yalın     11/01/2013 00:24

herdefasında gazeteciler birliği üyeliğinizi deklare etmenizi manidar buluyorum. kime neyi ıspatlamaya çalışıyorsunuz. habercilik faaliyeti yürütün lütfen. yalın duruma düşüyorsunuz. reklam kokan hareketler bunlar. gazetecilik mesleğini yıpratıyorsunuz.
Misafir - hasan

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası