• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam61
Toplam Ziyaret12912669

Muhteşem "Hoşgörü"

 

 

             Viranşehir Göl İlköğretim Okulu değerler eğitimi çerçevesinde Viranşehir'de bir ilki gerçekleştirerek halka açık etkinlik düzenledi.

             Her ay değerler eğitimi çerçevesinde uygulamalı olarak işlenen konu itibarı ile bu ay "Hoşgörü" konusu halka açık olarak düzenlendi. Halkın ve velilerin düzenlenen geceye ilgisi oldukça yoğun olunca gelen misafirler yer bulmakta zorlandı. Okul idaresi ve öğretmenlerin yoğun çabası sonucu halkın rahat bir şekilde programı takip etmesi sağlandı. Yoğun ilgi yüzünden bazı misafirler geri dönmek zorunda kaldı. Düzenlenen gecede Okul Müdürü Sinan Ateş" Hoşgörü bizim kültürümüzde olan ve nesilden nesile aktarılan bir duygudur. Biz okul olarak değerler eğitimi çerçevesinde bu ay konu olarak işlediğimiz zaten var olan hoşgörüyü okulda, ailede ve toplumda dahada geliştirmek için bu geceyi düzenledik. Gecemize katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Sizlerin bu salona sığmaması bizi sevindirdiği gibi inşallah bir sonra ki programı daha geniş bir yerde yapacağız" dedi.

             Gecede "Hoşgörü" konusunda Doçent Doktor Cüneyt Gökçe bir sunum yaparak hoşgörünün toplum üzerinde ne kadar öenmli olduğuna verdiği çeşitli örnekler ile vurgu yaptı. Geceye misafir olarak Harran Üniversitesinde görev yapan Prof.Dr. Ali Seyrek'te katıldı. Katkılarından dolayı her iki konuğa da plaket verildi.

             Gecede ayrıca slayt gösterimi, şiir, hikaye ve anı sunumu yapıldı. Gecenin en çok dikkat ve ilgi çekeni ise semazenler oldu. Yaklaşık 15 dakika sunum yapan semazenler misafirler tarafından ayakta alkışlandı. Program sonunda gelen misafirler içinden yapılan çekilişle 85 kişiye çeşitli hediyeler verildi.  bizimgazete63.com  09.01.2013

 



3958 kez okundu

Yorumlar

mukemmel otesiydi     09/01/2013 23:17

Gol ilkogretim idaresini gonulden kutluyorum.degerlerimizin sozle degil fiili olarak ancak bu kadar mukemmel anlatilir yasanir ve yasatilir.salon tiklim tiklimdi.cuneyt hocamiz cok doyurucu bilgiler verdi.semazenler ruhlarimizi adeta huzuta kanatlandirdi.hele o guzelim siir ve hikayeler.programin finali hosgorunun adina ve gol ilkogretim personelinin nezaketine yakisir bicimdeydi.esnafimizinda basariyi destekleme anicenapligina ornekti.tek kelimeyle MUKEMMELDİ.
Misafir - enes

     09/01/2013 10:47

Çok güzel bir programdı. Programı organize eden Göl İlk-Ortaokul idare-öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyorum.
Misafir - Misafir

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası