• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam381
Toplam Ziyaret12911774

İl Milli Eğitim Müdürü İlci'yi Ziyaret Etti

 

          Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’ nun yanı sıra Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Atçı, Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ile diğer sendika yöneticileri ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Remzi Eleştir katıldı.

            Ziyarette bir konuşma yapan Memur-sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, sendikamızın kurucu genel başkanı ve şair yazar Akif İnan Ağabeyimizin ölüm yıl dönümü programına katılmak için Şanlıurfa’ya geldik. Bu vesileyle yeni görevine başlayan Sayın Müdürümüz Metin İlci Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum, dedi.

            İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sendikacılık çalışmalarını önemsediklerini belirttikten sonra şunları söyledi:

         “Bizler STK’lerin daha aktif bir şekilde çalışmalarını istiyoruz. Sürekli görüş alışverişinde bulunacağımız sivil toplum kuruluşlarının eleştirilerini, önerilerini, değerlendirmelerini dikkate alarak hem çalışanlarımız için hem eğitimden nasiplenen herkes için önemli adımları atma gayreti içindeyiz. Eğitim hayatın temelini oluşturur. Bu açıdan eğitim meselesi ciddi bir meseledir.

         İstikbalimizin temsilcileri olacak olan çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin kalitesi, yöntemi önemlidir. Her önüne gelenin müdahale edeceği bir alan değildir. Ancak bu alanda uzman olan, eğitimle iştigal olan, problemlere çözüm bulmak için didinen insanların verebileceği bilgiler, deneyimler önemlidir bizim için. Kurum olarak tüm eğitim çalışanları adına koşuşturan, ülkemiz ve ilimiz için güzel fikirler ortaya koyan herkese kucak açıyoruz. Ben tekrar size buraya kadar teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.  bizimgazete63.com  07.01.2013

 



1510 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası