• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam618
Toplam Ziyaret12912458

Kardeşlerimize Destek Veriyorlar

 

       İki gün önce yola çıkan gıda dolu tırlarımız Suriye halkına ulaşmaya başladı.
İHH İnsani Yardım Vakfı organizatörlüğünde İstanbul'dan hareket eden 33 tırdan, un yüklü 12 tır Şanlıurfa’nın Akçakale Sınır Kapısı'ndan giriş yaparak Suriye'liler teslim edildi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Behçet Atila şunları kaydetti;
  
      “İnsani Yardım Vakfı İHH organizatörlüğünde İstanbul'dan hareket eden 33 tırdan 12'si Akçakale Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye ulaştı.''Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye'' kampanyası çerçevesinde İstanbul'dan yola çıkan 33 tırlık yardım konvoyundan, Akçakale Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye geçmesi planlanan 12 tır, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine ulaştı.
Gerekli işlemlerin yapılmasının ardından konvoy, dualar eşliğinde Akçakale Sınır Kapısı'ndan Suriye'lilere teslim edildi.

      İHH Şanlıurfa Temsilcisi ve Ş.Urfa İHH İnsani  Yardım Derneği Başkanı  Behçet Atila, uğurlama merasiminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH olarak dünyadaki bütün ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya çalıştıklarını belirterek, son iki yıldır Suriye'deki mağdur halka da ciddi destek sağlandıklarını anlattı. Söz konusu yardım kampanyasına verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Atila, şunları söyledi:


      ''Suriye'de 2 yıla yakın süren bu savaştaki mazlumlara o günden beri yardımlarımızı gönderiyoruz. Son olarak 33 tırlık bir konvoyumuz İstanbul'dan yola çıktı. Şu anda Akçakale Sınır Kapısı'ndan yaklaşık 300 ton un taşıyan 12 tırlık yardım konvoyumuzu, birazdan karşı tarafta irtibatlı olduğumuz kardeşlerimize teslim edeceğiz. Diğer un yüklü tırlarımız da Hatay ve Kilis'teki kapılardan karşı tarafa geçecek. Geçen hafta Katardan üç kurumla birlikte Ceylanpınar kampında yaşayan Suriyelilerin kullanımı için de 5000 adet mini buzdolabı ve 5000 adet hijyen paketini kamp yetkililerine teslim ettik.  Allah hayır sahiplerinden razı olsun, bağışlar olmazsa bunların hiçbirini yapamazdık. Bu münasebetle asıl teşekkür edilmesi  gereken yardımsever halkımız ve yardımsever kuruluşlardır. Hayırseverlere teşekkür ediyor, desteklerinin devamını bekliyoruz.
Çünkü Suriye topraklarında hayat şartları her geçen gün zorlaşıyor. oralarda yaşayanlar için açlık gerçekten açlık tehlikesi var, 10 milyon insan için önümüzdeki günlerde açlık sorunu olacak. Un yok, maya yok, bunlar olsa elektrik yok. Mazot yok, ekmek yapmak her geçen gün zorlaşıyor. Allah yardımcıları olsun. Bizler şu anda Suriye ile imtihan ediliyoruz.
     Konvoyla birlikte gelen Hatay İHH Lojistik sorumlusu Yılmaz Urfalı da yardımları Suriye'deki mağdur insanlara ulaştırılması için emin yerlere teslim etmek için geldiklerini kaydetti.   bizimgazete63.com  06.01.2013

 


1540 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası