• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam731
Toplam Ziyaret12913339

Akyürek" Viranşehir Bayram Yerine Dönecek"

 

      30 Aralık 2012 tarihinde Viranşehir'e gelmesi beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar son süraat devam ediyor.

       Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek çalışmaları bizzat koordine ederek çalışmalara aralıksız devam ediyor. Sabah saatlerinde Viranşehir'de bulunan basın mensupları ile bir araya gelen Akyürek" 44 Yıl sonra Viranşehir'e Başbakanımız gelecek, onu en güzel bir şekilde ağırlamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şu anda Viranşehir Bayram yerine dönmüş ve halkımız büyük bir heyecanla Sayın Başbakanımızı bekliyor" dedi.

       Öğle saatlerinde çeşitli kurumları ziyaret eden Akyürek Adliye Sarayına geçerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ardından Köy ziyaretinde bulunan Akyürek burada köylü vatandaşlar ile bir araya geldi. Buradan Viranşehir Cumhuriyet Meydanına gelen Akyürek burada Başbakanlık korumaları ve Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ile birlikte son durum değerlendirmesi yaptı.

       Buradan kendi yazıhanesine geçen Akyürek burada bulunan vatandaşlara hitaben " Sayın Başbakanımız Şanlıurfa'ya çok büyük bir önem veriyor. Bizlerinde kendisine olan sevgimizi göstermek için Pazar günü saat 11 de tüm hemşerilerimizi yapılacak olan mitingimize davet ediyorum" dedi.

       Akyürek daha sonra Viranşehir'de bulunan tüm STK ları, köy ve mahalle muhtarlarını yemeğe davet ederek bir araya geldi. Burada ki toplantıya Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İl Özel İdaresi Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu ve İlçe Başkanı Celalettin sayan katıldı. Akyürek tüm köy ve şehir muhtarları ile ayrı ayrı görüştü. Yaklaşık 2.5 saat süren toplantıdan sonra Spor kulüplerinin başkanları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve çözüm yolları sundu. Akyürek Spor kulübü Başkanları ve futbolcularını da Başbakanın mitingine davet etti.

      Buradan Ak Parti İlçe Başkanlığına geçen Akyürek, Yönetim kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik kolları ile ayrı ayrı toplantı yapıp durum değerlendirmesi yaptı. Gece geç saatlere kadar süren toplantıdan sonra Akyürek Şanlıurfa'da yapılacak olan toplantıya yetişmek üzere buraya gitti. Akyürek sabah saatlerinde tekrar Viranşehir2e döndü.  

bizimgazete63.com  27.12.2012

  

  

  

  

  

  

 



2298 kez okundu

Yorumlar

     28/12/2012 13:44

bizimgazete63 ekibi Viranşehir için bir kazanımdır.halkın desteğini alan tek gazete tebrik ediyorum sizi.viranşehirin önü sizinle açık
Misafir - RUMUZ ATEŞOĞLU

     27/12/2012 19:13

sayın misafir benim ödediğim faturalarımı ödüyorum.allahtan korkan bir insan kul hakkına girmez ben bunu gayet iyi biliyorum.kaçak kullanıp elektiriğim kesilse başkaları gibi sessiz kalmam..vergimide ödüyorum faturamıda..buna ragmen sıkıntıları yasıyorsam isyan ederim...millet vekilinede kaçak kullanan viranşehirliyede....kaçak kullanan varsa tespit edilsin tedaş neden duruyor..aylardır sayaçlar kontrol edilmiyor......herkesin hatasını masum insanlar çekmein .....kalıcı çözümler üretilsin...
Misafir - sevda

Başbakan gidecek     27/12/2012 18:41

Başbakan gelecek diye hummalı bir çalışma var Elektrikler bile süper milletvekili gittikten sonrada tempoyu düşürmeden gayret göstersin öyle ya dostlar sadece alışverişte görmesin ... anlayan anladı
Misafir - Bekir

Başbakan gelecek      27/12/2012 18:28

misafir misafir kaçak kullanmıyorsan faturana bak KKB nedir ne kadardır.(Kayıp Kaçak Bedeli)Birde bak kullandığın elektriğin kw (kilowat) ücreti ne kadar ve batıda ne kadar alınıyor.Yani anlayacağın yok öyle istatiksel rakamlar Viranşehire ne kadar elektrik giriş yapılmışsa onun ücretini alıyorlar sen hiç merak etme ve hırsızların cezası da çalmayanlara düşüyor.
Misafir - Sema

Elektrik     27/12/2012 18:41

Misafir rumuzlu şahıs senin kaçak kullanmadığın ne malum bir diğer husus kaçak varsa sıkı takiple engellensin tanıdığı olanlar işten sıyırıp garibanlar yanmasın herkese adil bir şekilde davranılsın yok kaçağın önüne geçemiyorsan bunun çözümü elektrik kesintisine gitmek değildir sosyal devlet anlayışında milletin tamamını cezalandırmek diye birşey olamaz.
Misafir - Ahmet

ELEKTRİK     27/12/2012 13:58

SAYIN MİSAFİR SEVDA ELEKTİRİĞİ KAÇAK KULLANMAZSANIZ KESİNTİ PROBLEMİDE OLMAYACAKTIR ÇUVALDIZDAN ÖNCE İĞNEYİ DOĞRU YERE BATIRMAK GEREKİYOR 2 MİLYON NÜFUSLU İL KADAR ELEKTİRİK TÜKELİYOR VİRANŞEHİRDE AMA 10 BİN NÜFUSLU KASABA PARASI TOPLANIYOR BELKİDE TOPLANAMIYOR
Misafir - MİSAFİR

elektriğe alternatif      27/12/2012 13:48

çevremizdeki illerde var olan doğal gazın ilçemize de gelmesi ümidiyle.herhalde milletvekilimiz bunu da dile getirir.
Misafir - osman

başbakanın gelişi     27/12/2012 13:25

hayret 2 yıldır bitmiş okul binamızın eksikliklerini gidermek için yazdığımız yazılara rağmen mütahitlerden ses çıkmazken. Bu hafta hem sucu hem elektrikçiyi gönderdiler ve eksiklikleriniz giderilecek dediler.
Misafir - hakan

mumlu amblem...     27/12/2012 12:02

akparti viranşehir şubesi akparti amblemindeki ampül simgesini mumla değiştirsin...çünkü viranşehirde ampül kullanılmıyor mum daha yaygın ..elektirik sıkıntısından dolayı..gerçi başbakan gelecek diye ilginç bir gelişme elektirik kesintisi hiç olmuyor..keske ülkeyi viranşehirden yönetsede bizde ondan faydalanıp elektirik yüzü görebilsek..
Misafir - sevda

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası