• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam39
Toplam Ziyaret12912647

Birlik Mesajı Verildi

 

           Suriyeli muhalifler Şanlıurfa’da İç karışıklığın devam ettiği Suriye'deki muhalif gruplar tek çatı altında birleşmek için Şanlıurfa'da bir araya geldi.

          Aralarında üst düzey rütbeli ve aşiret reisinin bulunduğu muhalif gruplar, 2 gün sürecek olan toplantı da 3. ana maddelik bir anlaşma sağlanması için görüşmelere başladı. Suriye'de Esad rejimine karşı olan muhalif gruplar, Suriye birliği için Şanlıurfa'da bulunan bir otelde toplandı. Almanya, Amerika, Rusya ülkelerinde bulunan bazı Suriyeli muhalif gruplarında geldiği toplantıda, Esad sonrası Suriye birliğinin kurulması için bu toplantıya geldikleri öğrenildi. Aralarında üst düzey rütbeli, aşiret reisinin bulunduğu 150 Suriyeli muhalif grup 2 gün sürecek olan birleşme toplantısında 3.ana maddelik temel konu hakkında karşılıklı görüşmeler yapacakları belirtildi.

        BAAS REJİMİNE YAKIN HİÇ KİMSE YÖNETİMDE SÖZ SAHİBİ OLAMAYACAK: Toplantıya askeri üniformayla katılan bazı Suriyeliler muhalif gruplar, Suriye'nin bölünmemesi, Esad sonrası kurulacak hükümette Baas rejimine yakın hiç kimsenin yönetimde söz sahibi olmayacağı, düzenli ordu kurularak dış müdahalelerin engellenmesi konusunda görüşme yaparak, ortak bir bildiri yayınlayacaklar.

       ORTAK BİLDİRİ YAYINLAYACAKLAR Suriyeli muhalif gruba ev sahipliği    Yapan ARAPDER Başkanı Şükrü Kırboğa, Türkiye Arapları Derneği olarak sınır komşumuz olan Suriye'de cereyan eden iç karmaşıklığa bir nebze olsun katkı sağlamak istediğini söyledi. Kırboğa, "Suriye'de yaşayan Kürt, Arap, Hıristiyan, Müslüman olmak üzere herkesimden bu toplantıya katıldığını belirterek şöyle konuştu. Bizim amacımız daha güvenli olan bir yerde akrabalarımızı toplayarak gelecekleriyle ilgili karar vermesini sağlamaktır. Bugün bu çatı altında toplanan Suriyeli muhalif gruplar, Rakka, Haseki ve Dinezor şehirlerine bağlı Suriye'nin doğusunu oluşturan El Cezire mıntıkasından gelen ketibe başkanları, yani örgüt başkanları, komutanları, sivil toplum örgütleri, siyasiler, aydınlar, bugün bir araya geldi. Bu toplantının içinde sadece "Araplar yok. Kürtler var, Hıristiyanlar, Ermeniler, Süryaniler, Şiiler de var. Yani Suriye'nin bütünlüğünü isteyen tüm insanlar, bir fikir birliği için buradalar. Şanlıurfa'da 2 gün sürecek müzakereler sonucunda ortak bir bildiri yayınlanarak görüş bildirilecektir" diye konuştu. TÜRKİYE ARAPLARI YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ  ‎(الجمعية الثقافية لعرب تركيا) 

25.12.2012



1645 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası