• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam143
Toplam Ziyaret12908957

Hayırlı Olsun Ziyaretleri Başladı

 

AK PARTİ İL BAŞKANI AVUKAT YUSUF EĞİLMEZ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ METİN İLCİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

 

        AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarete AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz katıldı.

        AK Parti yöneticilerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Problemler ne kadar büyük olursa olsun, iş hacmi ne kadar çok olursa olsun biz bölgedeki insanlarımızla el birliği ve gönül birliği yaptıktan sonra çözemeyeceğimiz hiçbir problemin olmayacağına inancım tamdır. Biz buradaki eğitim çalışanlarıyla birlikte sorunlarımızı çözebiliriz. Bizde bu birikim bu tecrübe var. Ben Ak Parti İl Başkanımıza Yönetim Kurulu Üyelerimize gelişlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.” dedi

        AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise, “Özellikle Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze hayırlı olsun diyoruz. İlimize Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapıldı. Biz de Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ettik. İl Başkan Yardımcılarımızla birlikte hayırlı olsun demek için ziyaret ettik. Bu bir tanışma ziyaretidir. Tabi Şanlıurfa’da eğitim sorunu had safhadadır. Biz inanıyoruz ki Sayın Müdürümüzle birlikte el ele vererek bu sorunları aşacağız ve eğitimde Şanlıurfa’nın çıtasını çok daha yüksek yerlere ve hak ettiği yerlere getireceğiz. Ben tekrar Sayın Müdürümüze hoş geldiniz diyorum.” dedi.

 

EĞİTİM BİR SEN ŞUBE BAŞKANI İBRAHİM COŞKUN

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ METİN İLCİ’Yİ ZİYARET ETTİ

 

        Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Metin İlci’ye Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

       Ziyarette bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ye, yeni görevinde başarılar dileyerek, “Eğitime, ilimize ve ülkemize katkısı olacak her türlü çalışmanıza katkıda bulunmaya hazırız” dedi.

       İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, Eğitim-Bir-Sen Yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; eğitim-öğretim sorunlarının çözümünde kolektif aklın çok önemli olduğunu ve başarı sürecinde sendikaların ve diğer sivil toplum kuruluşlarının büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ettikten sonra şunları söyledi:

       İlci “Biz bugün kutsal bir vazife olan öğretmenlik mesleğini icra ediyoruz. Tamamen gayemiz çocuklarımızın iyi bir eğitim ortamına kavuşması, Şanlıurfa’mızın hakkettiği güzel yerlere gelmesi içindir. Bunu hep beraber ,herkesle omuz omuza vererek başaracağız inşallah.” dedi.

bizimgazete63.com  19.12.2012



1387 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası