• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam344
Toplam Ziyaret12908485

Mecliste Konuştu, İşte Konuşmanın Tam Metni

 

 

 

Sayın Başkan,

Değerli Milletvekilleri,

Görüşülmekte olan 362 Sıra Sayılı 2011 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısının 3.ncü maddesi üzerinde şahsım adına söz almış bulunuyorum.

Tasarının 3.ncü maddesi 2011 yılı bütçe giderleri ile bütçe gelirleri arasında Genel bütçe kapsamındaki Kamu İdarelerinin ve Özel Bütçeli İdarelerin

Gider fazlalarını…

 Düzenleyici Denetleyici Kurumların

Gelir fazlalarını… Ve

2011 yılı merkezi yönetim konsolide bütçe

Gider fazlasını belirtmektedir.

Bugün;  AK Parti Hükümetlerimizin hazırlamış olduğu 11.nci bütçeyi görüşüyoruz… Demek ki geride bıraktığımız 10 yıl içinde 10 bütçe hazırlanmış ve başarıyla uygulanmıştır.

Demokratikleşme, Reformlar ve Ekonomik gelişmenin birbirlerine paralel olarak seyrettiği bu 10 yıllık süreç bizi bugünlere getirmiştir.

Değerli Milletvekilleri,

Birazda Şanlıurfa’mızdan ve doğduğum yer olan Viranşehir ilçemizden bahsetmek istiyorum.

Şanlıurfa’ya hizmet denince; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in adını anmadan edemeyeceğim…

İlimize ilk geldiği günden itibaren çalışmalara başlayarak kendi deyimiyle; Şehrin fotoğrafını çektiren 4 Yılda 400 Proje - Seçim Taahhütnamesi  nin hazırlanmasını sağlayan ve bizlere hedef  gösteren Sayın Bakanımıza - Şanlıurfalı Faruk Çelik’e,  hemşerilerim, Viranşehir ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

 

Bu 400 projede yer alan;

Büyükşehir,/ Abide Kavşağı,/ Topçu Meydanı,/ Cumhuriyet Meydanı,/ Sanayide yatırım ortamının iyileştirilmesi,/ Kent Güvenlik Yönetim Sistemi,/

Su Arıtma Tesisi,/ Kentsel Dönüşüm Projeleri,/ birbuçuk yılda tamamlanmış ve şehrin genel yapısı gözle görülür şekilde değişmiştir.

-Viranşehirli hemşerilerimize taahhüt ettiğimiz ve gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin bazılarını söylemeden geçemiyorum;

*200 Yataklı Devlet Hastanemiz 54 Uzman Doktorumuzla hizmete açılmış,/ helikopter pisti yapımı başlamıştır.

*08.09.2012 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile Viranşehir İlçemizde 4 Yıllık Sağlık Yüksekokulu kurulmuştur. Yarın ihalesi yapılacaktır.

 

*Viranşehir Gençlik Merkezinin ihalesi yapılmıştır.

 

*Viranşehir Çevre Yolumuz karayolları ağına alınmış ve Kasım 2012’de proje ihalesi yapılmıştır.

 

*TMO tarafından 30 bin tonluk silo ve mısır kurutma tesisinin temeli atıldı.

 

*Viranşehir Küçük Sanayi Sitesinin 13 yıldır süregelen ve çözülemeyen, hazineye ait arazinin temini gerçekleşti.

 

*Viranşehir-Ceylanpınar-Harran Ovaları Cazibe Sulama Kanallarına 3 Haziranda su bırakılmış olup, ara kanallar 2013 de ihale edilip 2014 yılında tamamlanacaktır.

 

*Viranşehir İlçemizde DSİ şubesi kuruldu. Hizmet binası, lojman ve misafirhane projesi hazırlanarak ihale aşamasına gelindi.

 

* İlçemizdeki elektrik sorununa çözüm olacak ihaleler yapıldı, 2013 de bitirilecek.

 

*Eyyüp Peygamberimizin kabri ve makamının bulunduğu Eyyüpnebi yolu - otel ve park 2013 te hizmete girecek.

 

*194 Km. köy yolu Asfaltlanmış,/ 70 adet Artezyen kuyusu açılmıştır.

 

*Okullarımıza 649 öğretmen,/ camilerimize de 131 imam atamaları yapılmıştır.

* Adalet Sarayı,/ SGK,/ MOBESE,/ Vakıfbank ve PTT ikinci şubesi hizmete girmiştir.

*Kısacası Viranşehir yön değiştirmiş;  ekonomisi, tarımı, ulaşımı, eğitimi ve yatırımları ile modern bir kent görünümü kazanmaya başlamıştır.

*Hizmet kervanı durmayacak, Yüce Allah’ın inayeti ve vatandaşlarımızın desteği ile yoluna daha büyük başarılarla devam edecektir.

Bizlerde AK Parti Milletvekilleri olarak bu kervanda halkımızın hizmetkârı olacağız.

 

Buradan Sayın Başbakanımıza ve bugünlere kadar özveriyle aziz milletimiz için görev yapan hükümet üyelerimize, ülkem ve Şanlıurfalı vatandaşlarımız adına şükranlarımı, minnetlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun.

 

2013 yılı Bütçemizin halkımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, yüce heyeti saygıyla selamlıyorum…

 

Editörden: Sayın Kanar'a Cevap; Sayın Kanar şahsen kendi gazetemiz adına ve sitemiz adına duyarsızlık konusunu kabul etmiyoruz. Çünkü sizinde dediğiniz gibi geçen yıl ve sonraları her zaman Bizim Gazete ve bizimgazete63.com elektrik konusunu ve diğer sorunlarımızı her zaman objektif bir şekilde gündeme taşımıştır. Bilginize Not: Geçen yıl sizinle beraber gelen ve çözümde büyük payı olan basın olarak sadece biz vardık. Bunuda objektif bir şekilde paylaşmanızı bekleriz. Saygılarımla



2274 kez okundu

Yorumlar

GELİN BÜTÜN BASINLA TEDAŞA GİDELİM     21/12/2012 07:12

ilçemizde yaşanan elektirik problemlerine gerek basın gerek siyasi partiler ve gerekse ilçe tedaş duyarsız kalmaktadır,geçen yıl yenişehir mahallemizdeki vatandaşlarla birlikte basınıda yanımıza alarak tedaşa gitmiştik ve ozaman geçici bir çözüm bulunmuştu,bu yıl çoğalan inşaatların faliyete girmesiyle bu problemler yine aynı seviyeye geldi,ben herzaman mahalle muhtarlığındayım,duyarlı vatandaşları tedaşa problemlerimizi iletmek için bekliyorum, allah başımıza bizlerin derdini dile getirecek insanlar ihsan eylesin başka ne diyebiliriz
Misafir - MÜNİR KANAR

     20/12/2012 18:34

bu memleketin makus talihini bizimgazete63 ekibi ve yazarları değiştirebilir özelliklede bu ekip elektrik problemini çözebilir.milletvekilinden ziyade sizlere güveniyoruz.selam ve saygılarımla
Misafir - misafir ateşoğlu

Canımızdan Bıktık      20/12/2012 12:30

bizimgazete63 sahipleri sizden Elektrik noktasında ciddi ses getirecek rakamsal ifadelerle destekli bir haber yapmaya bu konuda anketler düzenlemeye vatandaşların yorumlarını paylaşmaya davet ediyorum.Lütfen sesimiz olun.Ne yapalım parti teşkilatlarımız kendinden aciz siyasilerimiz hakeza diğer basın başka hesaplarda İlçenin dertleri ile dertlenen gündeme getiren bir tek siz varsınız.Bizde sizden istiyoruz ses getirecek bir çalışma yapmanızı bekliyoruz.
Misafir - Ahmet

tebrik     20/12/2012 08:26

Bu güzel konuşmasından dolayı Milletvekilimizi tebrik ediyorum.
Misafir - başmüdür

ELEKTRİK     20/12/2012 08:35

Yani Viranşehirde yaşamasam ve bu videoyu izlesem helal olsun derdim işte hizmet nerden nereye getirmiş.Maalesef kazın ayağı öyle değil.ELEKTRİK rezaleti hergeçen gün iyi olacak derken çok çok kötüye gittik.Abartmadan söylüyorum 5 dakika var 1 saat yok Yazıklar olsun Sesimizi duyan yokmu?Viranşehirin akil insanları neredeler iş adamları partileri stk lar yokmu bir vicdan sahibi bu gidişata dur diyecek
Misafir - Ali

elektrik     20/12/2012 00:59

vallaha bravo sayenizde lektiriğe muhtacız şehrin en işlek yerlerinde bile yıllardır elektrik sorunu yüzünden işyerleri çalışamıyor hatta geçen senelerde yol kapatmaya kadar gittik sayın bizimgazete63 moderatörleri lütfen bu gibi haberlerin altına biraz da şu anki durumu da ekleyin
Misafir - misafir

     19/12/2012 23:39

sevgili kardeşim milllet çağ atlıyor, meclis kürsüsünden yapılan bir konuşmaya mı seviniyorsun.
Misafir - MİSAFİR BUCAK

     19/12/2012 20:51

viranşehirden bi haber açıklama viranşehirde yaşamıyor herhalde günde 20 ile 30 defa arası elktrik gidiyorsa var bir anormallik.elektriğin bu durumu karşısında bakana ve başbakana teşekkür etmenin anlamı yok viranşehir geriye gidiyor.çocuğunuz ve aileniz ile doğru dürüst televizyon izleyemiyorsanız elektrik zırt pırt gidyorsa bu memleket çağ atlamış değil geriye gtmiş demektir.Hazırlanmış konuşma metinleri ile konuşarak bu işler olmaz.sayın vekilim viranşehirli halinden hiç ama hiç memnun değil viranşehir ve viranşehirli artık eski viranşehir değil emin olun herkes kimin çalıştığını kimin çalışmadığını çok iyi biliyor.sizin meclis kürsüsünden haykırıp yeter artık viranşehirlim elektriksizliği hak etmiyor.bakanım başbakanım size sesleniyorum yeter artık diyoruz demeniz gerekirdi.ama buna cesaret edip dillendirmek yürek ister.selamlarımla
Misafir - MİSAFİR BUCAK

tebrikler     19/12/2012 17:45

bu viranşehir tarihinde bir ilk. bravo valla.
Misafir - öz-viranşehirli

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Saat
Site Haritası