• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam244
Toplam Ziyaret12902588

Değişim Başladı

 

             Milli Eğitim Bakanlığınca Ankara'da bir başka göreve görevlendirilen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, görevini Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Personel Daire Başkanı olarak görev yapan Metin İlci' ye görevini devretti.

            Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen devir teslim törenine yeni göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ile Ataması Ankara’da başka bir göreve yapılan Ahmet Pala katıldı.

           Düzenlenen devir teslim töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala”  Bugün itibariyle Şanlıurfa’daki görevim sona ermiş oluyor. Ben yeni göreve başlayan Metin İlci Bey’e gönül huzuru içerisinde görevimi bırakıyorum ve kendilerine Allah’tan muvafakatler diliyorum.” dedi. 

           Çiçeği burnunda yeni İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise “Öncelikle benden önce bu vazifeyi yürüten Ahmet Pala Bey’e yeni görevinde başarılar diler; yaptığı çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Milli Eğitim Bakanlığımızın 10.12.2012 tarih ve 20/210198 sayılı oluru ile bugün itibariyle Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladım.

            Şanlıurfa gibi kadim bir şehirde Peygamberler diyarında görev almaktan son derece mutluyum. İlimizdeki çalışmalarımızı sürdürürken hoşgörülü, adaletli, insanı ön planda tutan temel bir anlayışla hareket edilecektir.

           Eğitim yönünden Şanlıurfa ilimizi değerlendirdiğimizde yapmamız gereken pek çok işin olduğu görülmektedir. Yasalarla tanımlanmış görevleri yerine getirirken temel amacımız: hukukun üstünlüğü şeffaflık hesap verme sorumluğu, milli ve manevi değerlerimize bağlılık, toplumsal yapının güçlendirilmesi, çağın gereklerine uyum sağlamak, etkin sivil toplum ve katılım ilkelerine bağlı olarak toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir yönetim anlayışla hareket etmek. Eğitim öğretim kalitesinin arttırılması için ilimizdeki bütün eğitim paydaşlarıyla el birliği ve gönül birliği içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

          İlimizde sürdürülmekte olan her türlü eğitim çalışmaları ve projeleri sürdürülecek olup, eğitim kalitesinin artması için gereken tedbirler yerinde ve zamanında alınacaktır. İhtiyaç duyulması halinde yeni projeler hayata geçirilecektir. Yapacağımız çalışmalarda başta eğitim çalışanları olmak üzere bütün Şanlıurfalıları destek olacağına olan umudum tamdır.

            2012-2013 Eğitim öğretim yılının devam ettiği bugünlerde sevgili öğrenci ve öğretmenlerimizi, değerli yöneticilerimizi muhabbetle kucaklar “ Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız; müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.” şuurundan hareketle tüm Şanlıurfa halkına sevgi ve saygılarımı sunar kadim şehrimizin güzel insanlarına teşekkür ederim”.

           Konuşmaların ardından yeni göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Ahmet Pala’ya bir plaket takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Metin İLCİ Kimdir:

      Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Metin İlci 30.04.1968 tarihinde Van Merkez Karakoç Köyünde dünya ’ya geldi. İlkokulu kendi köyünde babasının yanında tamamladı. Ortaokulu 1985 yılında Malazgirt Alpaslan Lisesi Ortaokul bölümünde yatılı olarak okudu. Lise Eğitimini 1988 yılında Bitlis Erkek Öğretmen Lisesinde tamamladı. Üniversite Eğitimini 1990 yılında 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği bölümünde mezun oldu. 1996 -1997 yılında 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

      1991 yılı Şubat ayında Zonguldak İli Yenice İlçesi Cihan Bey Beldesi Canberk Mezrasında Sınıf Öğretmeni olarak görev başladı.

     1992 yılı Ağustos ayında Van Merkez Hürriyet İlköğretim Okuluna naklen atandı.

      1994 yılında Turgut Reis İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak başladığı İdarecilik görevini 1998 yılına kadar yaptı. 1998 Yılında Askerliğini Edirne Süloğlu’nda bir ay yaptıktan sonra yedek subay öğretmen olarak Van Merkez Bostaniçi İlköğretim Okulunda askerlik görevini tamamladı. 1999 yılında eski görev yeri olan Turgut Reis İlköğretim Okulundaki idarecilik görevine 2002 yılına kadar sürdürdü. 2002-2004 yılları arasında Van İli Merkez Vali Ali Cevdet Bey İlköğretim Okulunda Kurucu Müdür olarak çalıştı. 2004-2009 yılları arasında Van Merkez Mustafa Necati İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atandı. Bu görevi sürdürürken 2009 yılı soğuk bir Şubat ayında yeni kurulan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine Kurucu Personel Daire Başkanı olarak atandı. Bu görevini yürütmekte iken; 17.12.2012 tarihinde Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı.

      İlci” Evli beş çocuk babası olup, yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir”.         

      Bizim Gazete ve bizimgazete63.com olarak yeni görevine başlayan Sayın İlci'ye başarılar diliyoruz. Başka bir göreve atanan Sayın Pala'yada şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür ediyoruz.  bizimgazete63.com  17.12.2012

 

 



2027 kez okundu

Yorumlar

Metin Müdürün İşi Zor     18/12/2012 15:06

Ahmet Bey gerçekten beyefendi bir idareci idi Allah yolunu açık etsin vermiş olduğu emeklerden dolayı kendisine teşekkürler.Yeni atanan Milli Eğitim Müdürüne Hayırlı Uğurlu olsun işi zor Şanlıurfa gibi devasa bir ili öğrenci sayısı ile sorunları ile zor bir görevi akademik geçmişi bu kadar zayıf ve idarecilik tecrübesi az biri nasıl idare edecek doğrusu çok merak ediyorum.
Misafir - Ali

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası