• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam92
Toplam Ziyaret12908578

6 Okul İçin Kampüs Yapılacak"

 

             Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek gazetemize yaptığı açıklamada Viranşehir Devlet Hastanesine helikopter pisti yapımı ve komple kampus halinde yapılacak 6 okul ile ilgili bilgi verdi.

            Milletvekili Akyürek” Viranşehirli hemşerilerime buradan duyurmak istiyorum, Allah lazım ettirmesin ama Devlet Hastanemize Helikopter pisti yapımı son aşamaya geldi. Yaptığım girişimler sonucu inşallah en yakın zamanda hastanemiz bu piste kavuşacaktır” dedi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek sözlerine devamla” Viranşehir’in eğitim sorunu ile yakından ilgileniyorum. Şu an Viranşehir’e çok büyük bir kampus yapılması için girişimlerimiz gece gündüz devam ediyor. Bu kampusun içinde 300’erkek, 300’ü bayan olmak üzere 600 kişilik pansiyon, toplantı salonu, spor kompleksi, bir ilkokul, bir ortaokul, 3 Anadolu lisesi ve bir meslek lisesi olmak üzere toplam 6 okul yapacağız. İnşallah 2013 yılında bu eseri Viranşehir’e kazandıracağız”dedi.

            DİKMELERDE KAZI BAŞLIYOR:

           Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek Viranşehir’in tarihi eseri olan dikmeler konusunda bilgi verirken” Dikmeler çevresinde arkeolojik kazılar çok yakın bir zamanda başlayacak. Orada bulunan tarihi eserler gün yüzüne çıkarılacak. Şu anda bir sütun halinde bulunan dikmenin 8 adet benzeri aslına uygun olarak yapılıp Viranşehir’imize kazandırılacaktır” dedi. 

bizimgazete63.com  14.12.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım



1941 kez okundu

Yorumlar

helal olsun     16/12/2012 08:38

allahına kurban akyürek hastane yok doktor yok yol bir acayip sen helikopterpisti yaptırtmak için çalış hizmet budur
Misafir - ahmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası