• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam168
Toplam Ziyaret12908309

"AMATÖRLER ALTIN YILINI YAŞAYACAK"

 

       Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından  Şanlıurfa'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sorunları masaya yatırıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ASKF tarafından Şanlıurfa'da bulunan amatör spor kulüplerinin sorunlarını dinlemek ve sorunların çözüm yollarını  araştırmak amacı ile eski Ticaret Sanayi Odasının yeri olan yeni idari binada  toplantı gerçekleştirildi.

      Düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, AKSF Başkanı  Bahattin Canbeyli, Futbol İl temsilcisi Abdurrahman Çadırcı ile  amatör kulüplerin başkanları ile yöneticileri katıldı.  Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız “2012-2013 sezonu öncesinde Şanlıurfa genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimizin sorunlarını dinlemek ve görüş alışverişinde bulunarak çözümler üretmek için toplantılar yapıyoruz. Bu toplantılarla il genelinde amatör futbol takımlarının yanı sıra diğer branşlar da faaliyetleri arttırmak adına ortak akıl birliği çerçevesinde sorunları tartışarak çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

      Vali Celalettin Güvenç'in desteğiyle Şanlıurfadaki tüm amatör spor  kulüplerine malzeme yardımının yapılacağını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ''Şanlıurfa'nın dört bir yanında sentetik çim sahaların yapılmaktadır. İleriki yıllarda da bunun semeresinin alınacağını umut ediyoruz. Sayın bakanımız Faruk Çelik  ve Vali Celalettin Güvenç'in verdiği katkıyla Şanlıurfayı spor şehri yapacağız'' ifadelerini kullandı.  bizimgazete63.com  08.12.2012



1663 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
Hava Durumu
Saat
Site Haritası