• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam500
Toplam Ziyaret12913108

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte katıldığı İHH kermesinde; “Başta Gazze olmak üzere Suriye ve tüm mazlum halklar için düzenlenen yardım kampanyalarına destek verelim” dedi.

 

         AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yürütme Kurulu Üyeleri Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Emin Demirkol, Nusret Urmak, Yere Tuncay, İl Yönetiminden Dilvin Arkan, Tamer Gündoğan ve Belediye Meclis Üyesi Yusuf Mert ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odasını ve Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi ziyaret ettiler.

        Kermes açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “İHH derneğinin düzenlemiş olduğu kermesin açılışına katıldık. Başta Gazze olmak üzere Suriye ve tüm mazlum halklar için düzenlenen kermese katılarak destek verdik. Yine Belediye Meclis Üyelerimizin önderliğinde Sivil Toplum kuruluşlarının Suriye için düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına parti teşkilatımız olarak kampanyaya katıldık. Tüm halkı bu dayanışma ve kardeşlik yardımınlarına katılmaya davet ediyorum. Başta Gazze olmak üzere Suriye ve tüm mazlum halklar için düzenlenen yardım kampanyalarına destek verelim” dedi.

        Tüm halkı yardım yapmaya davet eden İHH İnsani Yardım Derneği başkanı Behçet Atilla ise; “İHH yardım vakfı olarak tüm illerimizde yardım çalışmalarımız sürüyor. Bizde Şanlıurfa’dan katkı sunmak için kermes düzenledik. Gazze, Somali, Arıkan, Suriye ve hatta Şanlıurfa’daki yetim ve mağdur aileler için yardım kermesi tertip ettik. Bu kermeste bizi yalnız bırakmayan AK Parti yöneticilerine ve STK temsilcilerine hepsine yürekten teşekkür ederiz.  Tüm duyarlı halka çağrıda bulunuyoruz. 1 Liralıkda olsa alış veriş yapın. Çünkü damlaya damlaya göl olur derler. Az az olsa da büyük bir yardım olarak birikir. İnşallah Allah bizi mağdur ve mazlumların yardımlarını gidermeye vesile kılar. Gazze’de konut projemiz var. Buradaki yardımlardan aldığımız yardımın bir kısmını Gazze’ye, bir kısmını Suriye’ye diğer kısmını da Şanlıurfa’daki yetimler için harcayacağız” dedi.   30.11.2012

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım



1864 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası