• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam94
Toplam Ziyaret12908908

Uygulama Göl İÖO.da Yapıldı

 

     Viranşehir ilçesinde öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi. Viranşehir Sağlık Grup Başkanlığı ve Göl ilköğretim okulunun işbirliğiyle öğrencilere sınıflarda ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

      Okul müdürü Sinan Ateş ve Sağlık Grup Başkanlığı doktorları Dr. Murat Dönmez, Dr. Ayşe Sinem Durna ve Sağlık memuru Mehmet Benzer’in katıldığı seminerde ağız ve diş sağlığı hakkında öğrencilere bilgi verildi.

      Sınıflarda verilen eğitimde çocukların beden temizliği ile ağız ve diş sağlığında dikkat etmesi gereken hususlara değinilerek çocukların sorularına cevap verildi.

      Verilen seminerin ardından gazetecilere konu ile ilgili açıklama yapan Dr. Murat Dönmez, Okulun ‘her ay bir etkinlik’ çerçevesinde düzenledikleri programa katıldıklarını, öğrencilere temizlik ile hijyen konularında bilgi verip seminer düzenlediklerini söyledi. Okulun bastığı el broşürleri dağıtımında da yardımcı olduklarını ifade eden Dönmez, Ayrıca Sağlık grup başkanlığının öğrencilere hediye ettiği diş macunu ve diş fırçalarını da öğrencilere dağıtıklarını kaydetti.

      Seminer sonunda Viranşehir Sağlık Grup Başkanlığı tarafından 500 öğrenciye diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.  bizimgazete63.com  30.11.2012

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım



1848 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası