• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam333
Toplam Ziyaret12903110

Şanlıurfa Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve 60 Sivil Toplum Kuruluşunun başlatmış olduğu Suriye’ye Yardım Platformu 5 Tır yardımı Suriye’ye ulaştırdı.

 

       Sivil toplum kuruluşlarının yapmış olduğu toplantıda konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Suriyeli Komutan Abdullah Dede Suriye’deki yardım ihtiyacı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:“Göndermiş olduğunuz bir küçük paket ile bir aile 1 ay rahatlıkla idare ediyor. Fakat çok ciddi çocuk bezi, enjektör, ilaç ihtiyaçlarımız devam ediyor. Kış yaklaşıyor, soba, battaniye ihtiyaçlarımız olacak.Türkiye’nin ve Şanlıurfalıların yapmış oldukları bu yardımları hayatımız boyunca unutamayacağız. Allah (c.c.) razı olsun.  Özgür Suriye Ordusu olarak bir çok bölge bizim kontrolümüz altında. Elimizde uçaksavarlar olsa biz bu savaşı bitiririz” dedi.

      Platformda yer alan Günyüzü Derneği Başkanı Osman Gerem ise ; Ak Parti Meclis Üyesi Adil Saraç’ın başlatmış olduğu Suriyeli mağdur insanlara yardım platformunun stantlarının organizesi ile ilgileniyoruz. Karaköprü’de Belediye binası önünde, İbrahim Aleyselamın torunları olarak üzerimize düşeni yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Şanlıurfalı hemşerilerimiz açılmış olan bu yardım platformuna çok büyük bir ilgi gösteriyor. Halkımızın bu duyarlılığı bizleri çok memnun etti. Yaklaşık 3 ay bu yardım platformu çalışmalarına devam edecek” dedi.

      Ak parti Şanlıurfa Belediye Meclisi Üyesi ve Suriyeli Mültecilere Yardım Platformu Başkanı Adil Saraç ise yaptığı açıklamada yardımseverlere teşekkür ederek, ulaşan yardım paketleri ile ilgili şunları söyledi: “Suriye’de savaşamayan çocuk, yaşlı ve kadınlara yardım yapıyoruz. Yardımlar bir çığ gibi büyüyor. Hayırseverlere çok teşekkür ederim. Orda bir yangın var. Tüm sivil toplum kuruluşlara çok teşekkür ederim. Biraz önce Abdullah kardeşimiz anlatı. Bir tas su dökebilirsek ne mutlu bize. Şu ana kadar 5 tır insani yardım gıda, battaniye, ev eşyaları gitti. Vatandaşlarımıza da bura dan çok teşekkür ediyorum” dedi.  30.11.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım



1237 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası