• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam818
Toplam Ziyaret12913426

Bebeğini öldürdü

 

        Beyoğlu’nda Ece Y. (23) isimi kadın, erkek arkadaşının evinde doğurduğu bebeğini tuvaletin penceresinden apartman boşluğuna attı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, cani anneyi gözaltına aldı.

        Olay Beyoğlu Sururi Çeşme Sokak 16 numaralı binanın 5. katındaki dairede yaşandı. Ece Y (23) isimli 6 aylık hamile olan kadın, geceyi iddiaya göre erkek arkadaşının oturduğu evde geçirdi. Sabaha karşı sancılarının artması üzerine bebeği evde doğuran anne, istemediği bebeğinden dehşet verici bir yöntemle kurtulmaya çalıştı. Evin tuvalet camından bebeğini apartman boşluğuna atan cani anne, çamaşır asan bir kadının fark etmesi üzerine yakalandı. Kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cani anneyi gözaltına aldı. Bu sırada olayı görüntülemeye çalışan İHA kameramanı, polisin engellemesiyle karşılaştı. Polis komiseri, İHA muhabirinin cani anneye soru sormasına engel olmaya çalıştı.Sağlık kontrolü için Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Ece Y, rahmindeki plasenta parçalarının alınması için kadın doğum servisinde tedavi altına alındı. Görgü tanığı Recep Atlı, dehşet evinde yaşananları anlattı. Apartmanın 5. katındaki bekar evine misafir olarak bir genç kadının geldiğini söyleyen Atlı, “Bayar arkadaşı burada kalmış. Sabaha karşı doğum yapmış. Doğurduğu bebeği havluya sarıp tuvaletin camından arka bahçeye atmış. Çocuk duvara çarpmış çünkü duvarda kan izleri var ve oradan da bahçeye düşmüş” dedi. Atlı, çamaşır asan bir bayanın bebeğin cansız bedenini görmesi ve çığlık atması üzerine polise haber verdiklerini söyledi. Rotahaber   29.11.2012



1803 kez okundu

Yorumlar

merhamet     30/11/2012 08:19

Allah; merhameti, sevgiyi, şefkati, kalbinden almışsa kimse birşey yapamaz.bir tavuk bile yavruları için öleceğini bile bile aslana kafa tutarken bu annenin böyle yapması kalbinde merhametin olmadığını göserir.allah hayırlı evlat yetiştrmeyi nasip nasip etsin.
Misafir - kevser

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası