• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam57
Toplam Ziyaret12911051

Herkes Katılabilir

 

            Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı ‘Haftanın Her Günü, Her Yaş Gurubuna Kur’an Eğitimi’ eğitim kampanyasına Viranşehir’de de başlandı.

            Her yaş gurubundan ve her meslek dalından kişilerin katılabileceği kurslara dilerse ev hanımları bile katılabilecek. Bu çerçevede Kur’anı Kerimi yüzünden okuma, İtikat, İbadet, Peygamber Efendimizin (sav) hayatı ve ahlak konularında temel bilgilerin de verileceği kurslara başvuruların yapılabilmesi için Viranşehir Müftülüğüne başvurular yapılabilir. Hangi mahallede olursanız olun bu kurslardan yararlanabiliyorsunuz.

 

KUBA CAMİSİ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

            Yakın bir tarihte Viranşehir’in Azadi Mahallesinde temeli atılan Kuba Camisi inşaatı son sürat devam ediyor. Cami, Taziye evi ve Kur’an kursu öğrencileri için yapılan bina 4 kattan meydana gelecek. Şu anda 3.katın yapımına başlanan Kuba camisi için vatandaşlardan yardım talep ediliyor. Sadaka-i Cariye konumunda olan yardımların yapılabilmesi için Viranşehir İlçe Müftülüğüne başvuru yapılması ve yapılacak yardımlarında makbuz karşılığı olduğu öğrenildi. Bu hayra ortak olmak isteyen vatandaşların bir an önce müftülüğe başvurmaları gerekiyor. bizimgazete63.com   27.11.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım


 



1958 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası