• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam224
Toplam Ziyaret12912064

Çağrımıza Cevap Verdiler

 

            Yenişehir Mahalle Muhtarı Münir Kanar ve Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Belca’dan Suriyeli vatandaşlarımıza yardım yapıldı.

            Yenişehir Mahalle Muhtarı Münir Kanar Viranşehir’e sığınan ve günlerdir karanlıkta bulunan Suriyeli vatandaşlarımızın elektrik sorununu çözerek onlara yardımda bulundu. Günlerdir karanlıkta oturan Suriyeli vatandaşlar bu durum karşısında Muhtar Münir Kanar’a çok teşekkür ettiler. Gece karanlıkta kalmaktan kurtulan Suriyeli çocukların sevinci ise bir başka oldu. Artık gece korkmadan yatacakları için sevinen çocuklar Muhtar amcalarına teşekkür etti.

            Belca’dan Tekerlekli Sandalye: Viranşehir engelliler derneği başkanı Şehmus Belca Suriye’den gelen yaşlı ve yatalak bir kadına engelli araba verildi. Yatalak olarak hayatını devam ettiren ve Viranşehir’e geldiğinde oldukça zorluk çeken Yaşlı kadın tekerlekli sandalyeyi karşısında görünce oldukça duygulandı. Bu davranıştan dolayı Belca’ya dua eden kadın ‘Allah kimseyi darda koymasın, bize sahip çıkanlardan Allah razı olsun’’dedi.  bizimgazete63.com  22.11.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım

 



2036 kez okundu

Yorumlar

allah yardımcıları olsun     22/11/2012 08:51

kim olursa olsun eğer bir canlıyı allah yaratmışsa heleki bu canlı bir insan ise ve dardaysa,zordaysa allah yardımcıları olsun dini,dili,ırkı ne olursa olsun çünkü bugün onlara yarın bizede olabilir aynı şeyler....!
Misafir - MÜNİR KANAR

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası