• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret12902673

Büyüklerine Örnek Oldular

 

            Viranşehir’in en eski okullarından biri olan Göl İlköğretim Okulu Değerler Eğitimi Çerçevesinde belirlenen  ‘Her Ay için Bir Etkinlik’ ten ilki olan ‘’Temizlik’ile ilgili düzenlediği temizlik kampanyası örnek teşkil etti.

            Viranşehir’in merkezi bir yerinde bulunan Okulun öğrencileri çevre caddelerde yerlere atılan çöpleri eldiven giyerek topladılar. Bu davranışlarıyla çevre esnaflar tarafından takdir edilen öğrencilere zaman zaman vatandaşta katıldı. Okula yeni atanan ve atandığı gibi bu tür çalışmaların startını veren Okul Müdürü Sinan Ateş Öğrencilere hitaben’’Bu ay ki etkinliğimiz temizliktir, sizler çevrenize örnek olmanız amacıyla bugün caddede kampanyamızı başlatacağız. Yaşantınızın her evresinde beden ve çevre temizliğinize daima dikkat etmeli ve bunu çevrenize yaymalısınız’’dedi. Daha sonra öğrenciler, Okul Müdürü Sinan Ateş ve öğretmenler başlarında oldukları halde ellerine giydikleri eldivenlerle çevrede bulunan çöpleri toplamaya başladılar. Taşıdıkları pankartlarla da çevre esnafın ve vatandaşın dikkatini çekmeye çalıştılar.

            Değerler eğitiminde belirlenen konular Kasım ayında Temizlik, Arlalık ayında Hoşgörü, Ocak ayında Doğruluk-Dürüstlük, Şubat ayında Sorumluluk, Mart ayında Saygı-Sevgi, Nisan ayında Merhamet ve Yardımlaşma, Mayıs ayında Adalet konuları değişik etkinliklerle işlenecek.  bizimgazete63.com   21.11.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım



7375 kez okundu

Yorumlar

temizlik     17/04/2013 21:23

bence çok güzel bir şey aynısını bende yapmak isterim her kese tavsiye ederim
Misafir - MERVE

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası